Най-добрият български съдия Георги Кабаков получи европейско назначение за следващата

...
Най-добрият български съдия Георги Кабаков получи европейско назначение за следващата
Коментари Харесай

Георги Кабаков получи престижен наряд в Лига Европа

Най-добрият български арбитър Георги Кабаков получи европейско предопределение за идната седмица. Пловдивчанинът ще управлява срещата от третия квалификационен кръг в шампионата Лига Европа сред словенския Марибор и ХИК Хелзинки (Финландия) на 4-и август от 21.15 часа.

Двата тима слязоха в този шампионат като отпаднали от Шампионската лига и са част от потока на първенците във второто по мощ съревнование на УЕФА. Победителят отива в плейофа за място в груповата фаза на Лига Европа, а изгубилите ще играят за място в групите на Лигата на Конференциите.

Помощници на Кабаков ще бъдат Мартин Маргаритов от Пловдив и Диян Вълков от Варна. Четвърти арбитър е Волен Чинков. Делегат на УЕФА на стадион "Людски врът " ще бъде Матю Парис от Малта, а съдийски наблюдаващ е Хаим Яков от Израел.

Това е втори мач за Кабаков това лято в европейските клубни шампионати. На 19-и юли той управлява срещата Жалгирис (Литва) – Малмьо (Швеция), приключил сензационно с триумф на литовците с 1:0 и отпадане на шведите.

Турският топ-рефер Джунейт Чакър пък ще управлява срещата на Лудогорец против Динамо Загреб (Хърватия), също от трети квалификационен кръг, само че на Шампионската лига.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР