Най-добрият български съдия Георги Кабаков отново ще ръководи мач на

...
Най-добрият български съдия Георги Кабаков отново ще ръководи мач на
Коментари Харесай

Георги Кабаков ще ръководи мача Тулуза - Ливърпул от Лига Европа

Най-добрият български арбитър Георги Кабаков още веднъж ще управлява мач на европейски гранд в клубните шампионати. Пловдивчанинът получи от УЕФА срещата Тулуза – Ливърпул в група Е на Лига Европа, която ще се играе на следващия ден (четвъртък, 9-и ноември) от 19:45 часа в югозападния френски град.

Помощници на Кабаков ще бъдат нормалните хора от екипа му – Мартин Маргаритов и Диян Вълков, а Никола Попов е четвърти арбитър. Главен арбитър за видеопомощта (ВАР) ще бъде Драгомир Драганов, с което УЕФА за следващ път гласоподава доверие на цялостен съдийски екип от България. Делегат на Европейската централа е Артурс Гайделс (Латвия), а съдийски наблюдаващ – Павел Гил от Полша.

След изиграването на първите три мача в шампионата Ливърпул е без пропуск в група Е с 9 точки. Унион Сен Жилоаз е на 2-о място с 4 и по-добра голова разлика от Тулуза, който също има 4. Австрийският ЛАСК (Линц) е финален без актив.

Предишното предопределение в УЕФА на 37-годишния Кабаков беше срещата от Шампионската лига сред Галатасарай (Турция) и ФК Копенхаген, приключил 2:2. Освен това той беше номиниран за мача Украйна – Англия от Европейските квалификации, както и получи назначения в шампионата Лига Европа Олимпия (Любляна) – Карабах (Азербайджан).





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР