Най-добрият български астролог Светлана Тилкова изготви хороскоп за месец август

...
Най-добрият български астролог Светлана Тилкова изготви хороскоп за месец август
Коментари Харесай

Алена посочи за какво да се готвят водещите политици през август и посъветва Борисов да внимава

Най-добрият български астролог Светлана Тилкова изготви хороскоп за месец август на водещите български политици. Според прогнозите й, министър председателят Бойко Борисов е в персонална година на послушание, забраняваща припряност и недопускаща да надскача своите благоприятни условия. През август е в месец на ново начало и сполучливи инициативи, стига да не са импулсивни и манипулативни поради нечий вредящ му интерес. Периодът е подобаващ за срещи и диалози както у нас, по този начин и зад граница, било в областта на политическите нужди, било за стопански договорености. Само от него зависи да съумее да притегли нови вложения в България. Съветвам го да мери думите си, тъй като ще е податлив на прибързани изявления, от които ще му е мъчно да се отметне.

Вицепремиерът Красимир Каракачанов е в персонална година на стабилизация, през която е желателно да не подхваща инициативи в персонален проект
През август е в месец на промени и пътувания, които ще окажат въздействие върху идващите девет месеца от неговия персонален и професионален живот. Промените ще са градивни и печеливши единствено в случай че е съумял да потвърди през юли, че съумява да надмогне нарочните трудности в работата си. Инерцията, бездействието и отлагането на професионални решения водят към бъдещи неприятности. Месецът е подобаващ, с цел да премисли проектите си и да не пропуща предприемането на промени, свързани с Министерството на защитата, в това число и предоставяне на публичност на неизгодни за страната контракти, подписани в предишен интервал.

Лидерът на " Атака " Волен Сидеров е в персонална година на стабилизация, забраняваща начинанията
Отпускарският месец август изисква от водача на партия " Атака " всекидневни дейности, които ще му подсигуряват логичен и пълностоен настоятелен живот в идващите девет месеца. Сега е времето да предприеме промени, на първо място в редиците на партия " Атака ", които, в случай че са верните, ще му оказват помощ да притегли нови симпатизанти. Инерцията и бездействието са без последствия през този месец, само че дават обещание отрицателен процес на връзките, в това число съдружните, през идващите месеци.

Президентът Румен Радев е в персонална година на разбор, себе-анализ. Всичко, което изрича, се помни и работи в негова изгода или щета

През август звездите му оказват помощ да стабилизира позициите си на заемания пост, както и да сътвори естетика в персоналните и професионалните си връзки, само че най-много в връзките с парламентарно показаните партии, като бъде обединител. Всеки опит за опълчване на една и користолюбие към друга партия ще разрушава престижа му незабелязано и непрекъснато досега, в който основаните от него самия проблеми ще са с необратимо отрицателно развиване.

Четете в рубриката ни ХОРОСКОПИ всевъзможни предсказания и пророчества.

Лидерът Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ е в персонална година на световни промени
През август го чакат компликации, подбудени от странични фактори, които няма по какъв начин да планува, идващи и лягащи на плещите му с голяма тежест, в случай че не е съумял да се защищити от несъответствуващите познанства и проблеми измежду членовете на Движение за права и свободи през юли. Трудно му е да осъзнае, че думите оставят диря и няма по какъв начин да бъдат заличени, а изявленията му през август, когато Народното събрание не работи, а той ще се изявява измежду своите гласоподаватели, могат да срутен бързо престижа му и да се сътвори недоволство за избор на нов водач на партията.

Вицепремиерът Валери Симеонов е в персонална година на страсти, когато начинанията би трябвало да бъдат добре планувани... или отсрочени
През август, от една страна, има шанса да реализира доста в работата си в интерес на България, даже и да съумее да притегли вложения. От друга, му е време да обезврежда насъбраната отрицателна карма с част от гласоподавателите поради дейностите му по време на предизборната акция, които се поясняват погрешно, и да я трансформира в положителна. Може да го стори с лекост, умее го, само че не трябва да приказва прочувствено и да демонстрира сензитивност, в случай че съперниците му се пробват да омаловажават дейностите му.

Лидерът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова е в персонална година на страсти, завършваща и забраняваща инициативи
За нея август е месец на материална стабилизация и кармична отплата. От една страна, ще печели пари както за себе си, по този начин и за ръководената от нея партия Българска социалистическа партия. От друга, в нейна изгода е, макар че надали ще се вслуша в съвета ми, да мери думите си и да обмисля в елементи дейностите си, да е умерена в нападките към държавното управление, тъй като през този месец без значение от нейното самомнение, че е постоянно последната вярна инстанция, товари кармата си с омразата на гласоподавателите, само че в своя щета.

Кметът на София Йорданка Фандъкова е в персонална година на материална стабилизация и кармична отплата
През август е в месец на разбор, самоанализ, персонална и социална оценка на работата й като кмет на София, чувство за самотност и търсене на уединение. Месецът разрешава сполучливо водене на договаряния и подарява шанса да наложи концепциите си с лекост, което от своя страна значи, че с изключение на да бъдат възприети, ще обезпечи и тяхното финансиране, даже и в случай че се постанова да се търсят пари, незаложени в годишния бюджет.

Източник: Флагман
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР