Най-добрите сделки за най-добрия софтуер от Godeal24Софтуерът непрекъснато се развива

...
Коментари Харесай

Новогодишна разпродажба'2023: Купете оригинален Windows 10 и лиценз за Office от €6,12!

Най-добрите покупко-продажби за най-хубавия програмен продукт от Godeal24

Софтуерът непрестанно се развива – разработчиците усъвършенстват продуктивността и функционалността посредством актуализации, които оказват помощ на потребителите да получат по-добро преживяване и да усилят продуктивността си. С тези актуализации идва нуждата и от надграждане до нови версии на софтуера. Но непрекъснатото надграждане може да бъде скъпо, изключително когато става въпрос за артикули от най-голям клас като Microsoft Office и операционната система Windows, които милиони хора по света употребяват в ежедневната си домашна и работна среда.

С купувачите могат да получат най-хубавите покупко-продажби за програмен продукт като Windows OS и Microsoft Office. Всяка покупка, направена през платформата, е 100% предпазена и идва с обезпечени истински продуктови ключове, които се доставят на купувача неотложно, и профилирана поддръжка 24/7 за помощ, в случай че зародят проблеми. Най-широко употребяваният Windows 10 Pro коства единствено €7,25. Ако закупите пакет Windows 10 Pro за 2 броя PC, цената пада до €6,12 за всеки от тях. Спестете пари, с цел да купите повече дарове за Нова година! Сега можете да притежавате най-новата версия на Office 2021 Pro единствено за €24,25 и да не се тревожите за проблеми със софтуера, офис пакетът ще усъвършенства вашата работливост. Ако би трябвало да купите повече от един пакет, Office 2021 Pro ще ви коства единствено €13,05! Godeal24 продава единствено истински Windows и Office пакети, както и други софтуерни принадлежности и приложения.

Топ договорка : автентичен MS Office 2021 от €13 , 05

Оригинален Windows 10 Pro от €6 , 12 !

62% отстъпка за пакети и още предложения за MS Office ( ваучър “GG62 ”)

До 50% отстъпка за други Windows версии ! ( ваучър ” GG50″)

Godeal24 е професионален магазин с просторен азбучник от 100% обезпечени и законни цифрови лицензи. Можете да получите софтуера с над 80% отстъпка и той ще бъде формален и законен. Това са освен известните Windows и Office артикули, само че и по-практични  като сериите IOBIT, Ashampoo, Disk Drill и доста други.

Още софтуерни принадлежности : най-хубави цени, най-хубави артикули !

Продажби на едро за бизнеса : Windows и Microsoft Office

Надеждността на Godeal24 е изцяло отразена в положителната онлайн известност на магазина и в многото позитивни мнения в, където компанията е оценена като „ отлична и страхотна ” в 98% от рецензиите. Това се дължи на качеството на извършването на покупки и многото преимущества, предлагани от магазина: в допълнение към опцията да избирате от доста истински артикули с отстъпки до 90%, цифровата доставка ще ви разреши да получите определения програмен продукт непосредствено на вашия имейл адрес в границите на секунди след покупката. Това е доста комфортен способ за доставка до купувача.

Godeal24 дава обещание 24/7 професионална техническа поддръжка, доживотно следпродажбено обслужване и безпроблемно потребление на софтуера!

Свържете се с Godeal24:

спонсорирана публикация
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР