Най-добрите професионални бойци по К1 у нас използваха хубавото есенно

...
Най-добрите професионални бойци по К1 у нас използваха хубавото есенно
Коментари Харесай

Елитът на професионалния кикбокс у нас на лагер в Свети Влас

Най-добрите професионални бойци по К1 у нас използваха хубавото есенно време за десетдневен предварителен лагер. Те избраха Свети Влас, където с изключение на двуразови тренировки в зала, тичаха по възвишенията и упражняваха по плажната линия.

Треньорът Теодор Карастоянов обезпечи съвършени условия на най-елитните състезатели в страната към този момента, всеки от който се приготвя за присъединяване в друга професионална бойна верига. В морския лагер се отличи Стойн Копливленски, постигнал историческа победа в присъединяване си в Glory.

Световният ни и четирикратен европейски първенец по муай тай при дилетантите, който към този момент има 11 победи на професионалния кръг - четири от които в Glory се приготвя за идващото си присъединяване в елитната международна верига в домашни условия.

В Свети Влас е и международният първенец по савате Драгомир Петров в категория до 67кг, Богдан Шумаров, както и двукратният ни международен първенец по кик бокс при дилетантите и притежател на европейската купа по К1 при експертите Александър Петров, който пък се приготвя за присъединяване в церемония вечер в Англия.

Към звездния лагер се причисли и носителят на международната купа на WAKO – жанр К1, повторен международен и европейски първенец по муай тай Кристиян Корунчев, както и международният първенец Атанас Божилов, които се приготвя за учаситето си в „ Про Файт “ в края на тази седмица.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР