Най-добрите приятелства се създават, когато всеки знак осинови куче, което

...
Най-добрите приятелства се създават, когато всеки знак осинови куче, което
Коментари Харесай

Кучетата, които се разбират с тези ЗОДИИ

Най-добрите другарства се основават, когато всеки знак осинови куче, което да подхожда на неговата персона. Ето какво би трябвало да знаете за зодиакалните знаци кои кученца са идеални за тях. Кучетата са скъпи същества, които ни дават безкрайна обич и преданост. Те също по този начин имат неповторими физически, прочувствени и интелектуални черти.

Ако планирате скоро да си осиновите куче и то да е в естетика с вашия зодиакален знак, това е публикацията, която ще ви помогне да разберете коя порода ще е в баланс с вас и с дома ви. Всеки знак има разнообразни определящи черти, тъй че е най-добре да разгледате зодиакалните знаци като кучета за съгласуемост.

Любопитното зад това какво си мисли в действителност кучето ни

Овен: немска овчарка
7 породи кучета, идеални за по-мързеливите стопани
Почти всяка една порода кучета се нуждае от игри и занимания навън. Повечето стопани обаче не съумяват да си отделят над един час...
Прочети повече
Овенът е доста твърдоглав знак, който също има големи лидерски качества. Следователно, Овенът евентуално би предпочел порода кучета, която отразява тези характерности и е в положение да последва образеца им. Такива породи включват, само че не се лимитират до немска овчарка, доберман пинчер и ваймаранер. Забавен факт: Ваймаранерът е и една от най-бързите породи кучета в света.

Рак: ротвайлер

Ракът е извънредно насочен към фамилията и приема фамилните връзки доста съществено. Върховната преданост е от изключителна значимост за Рака. Ето за какво булдозите и ротвайлерите са страхотни фамилни кучета, изключително в случай че имате Рак в къщата. Повечето хора виждат в съзнанието си облика на голдън ретривър, когато си помислят за положително куче за фамилията, само че макар несправедливата си известност, ротвайлерите в действителност могат да бъдат доста сладки и любящи. Нещо повече, те са отлични кучета-пазачи, което би било значимо за Рака, тъй като този знак постоянно желае да отбрани своите близки.

За какви чудни неща си мисли вашата котка

Лъв: Мопс

Колкото и разговорлив да е, Лъвът е знак, който се нуждае от куче, което има същия сексапил и позитивност. Що се отнася до зодиакалната съгласуемост, оптимистични и дейни породи като териер, Дакел, Померанец и Мопс биха се справили добре с Лъв – единствено помислете за всички скъпи фотоси на мопс, които биха били направени. Тези породи са занимателни и се нуждаят от притежател, който е също толкоз благополучен и деятелен, колкото и те!
Най-дружелюбните към индивида породи кучета
Кучето е съвършен сателит - той е правилен, не се оплаква, може да ви утеши, да усъвършенства настроението ви и да ви насърчи да бъдете физически...
Прочети повече
Скорпион: Питбул

Скорпионът е същинска мощ на природата; Скорпионът в никакъв случай не се занимава на половина с нищо. Те са изобретателни, смели и буйни. Само куче с равни количества от тези черти може да се свърже добре със Скорпион. Силният човек желае мощно куче като Бул мастив, голдън ретривър и питбул са мощно подобаващи за тях. Някои от тези породи могат да бъдат плашещи, изключително в случай че не знаете доста за тях, само че също по този начин са доста сладки. Няма неприятни кучета, има неприятни стопани. Някои от тези кучета са по-буйни от други, само че Скорпион несъмнено може да се оправи.

Водолей: Лабрадор ретривър

Водолеят е неповторим измежду знаците. Те са извънредно истински, умни, самостоятелни и филантропични. Така че кучетата, които се открояват, незабавно биха привлекли Водолей и противоположното. Породите кучета, които биха отговаряли на този знак, включват лабрадор ретривър, коли и пудел.

 

Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР