Най-добрите коктейли в света в момента вече са ясни. Първото място

...
Най-добрите коктейли в света в момента вече са ясни.
Първото място
Коментари Харесай

Най-добрите коктейли в света в момента и къде да ги намерите ВИДЕО

Най-добрите коктейли в света сега към този момент са ясни.

Първото място заема ослепително синьото Negroni, сервирано в един от най-хубавите питейни заведения в Атина, оповестява Daily Mail.

Списъкът от 36 от най-хубавите коктейли е формиран от Time Out и включва изключителни питиета, основани в питейни заведения във всички краища на света - от Сингапур и Бостън до Мелбърн и Лондон.

Класацията обгръща 27 града в 18 разнообразни страни, като обгръща всичко - от типичен коктейли до екстравагантни творения.

Тя разкрива наклонност на фокусиране върху произхода и локалните съставки, както и възобновен интерес към преосмисляне на открити предписания.

2019 Drink List e „ изчерпателно управление за най-хубавите питейни заведения в най-големите градове по света “ и е курирано от световната мрежа от локални специалисти и сътрудници на Time Out.

Вижте най-хубавите коктейли в света сега и къде да ги откриете:

Коктейл номер едно в листата Time Out е Aegean Negroni, който се сервира в бар Clumsies в Атина. Описана като „ освежаващо горчива “, блестящата синя напитка се подготвя с локални съставки, в това число ароматна дитани - билка, която пораства единствено на гръцкия остров Крит.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР