Най-добрите фитнес модели от цял свят ще представи първото издание

...
Най-добрите фитнес модели от цял свят ще представи първото издание
Коментари Харесай

Queen of Fitness 2017 търси най-добрите фитнес модели от цял свят

Най-добрите фитнес модели от целия свят ще показа първото издание на фестивала за хубост и фитнес форма Кралица на фитнеса 2017. Той ще се организира на 21 и 22 декември в клуб Flash в Банско и ще показа 12 модела от Испания, Украйна, Андора, Еквадор, Сърбия и България.

Всички те ще се състезават в 2 категории – топ модел (красота) и фитнес модел (спорт) за 6 разнообразни трофеи: Фитнес физика – Туризъм, Фитнес бикини – Нации, Фитнес фигура – Балкани, Кралица на фитнеса – Galaxy (фитнес топ модел) и Кралица на фитнеса - Европа (фитнес модел). Носителката на най-високата купа Кралица на фитнеса – Planet ще завоюва премия от 2500 евро и ще се появи на корицата на австралийско фитнес списание.

Дни преди фестивала от всички краища на света идват състезателките в другите категории, а нощес се организира и кастингът за българските участнички. На него бяха определени шестте претендентки, които ще създадат свои фотосесии с формалния фотограф на състезанието Пейо Пеев. Мисията на Queen of Fitness е да промотира хубостта в комбиниране със здравословния метод на живот.

Организатор на фестивала e Monarch – интернационална консултантска компания в региона на спорта и модата, член на европейската кастинг асоциация, с подписани контракти в Германия, Холандия, Австралия, Съединени американски щати и Белгия.

Queen of Fitness е част от поредност фестивали, която Monarch провежда у нас за да открие идващите фитнес модели, които са почтени освен за купа, само че и за международна кариера в региона на спортните артикули, мода и храни.

Началото бе сложено от първото българско издание на Mr. King оf Fitness 2017, който докара 18 мощни мъже от 6 европейски страни през октомври. Един от спечелилите в състезанието – Чудомир Григоров - единствено преди часове бе утвърден всред 1000 други модела от целия свят да украси корицата на американското фитнес списание 2BEXPOSED.

Mr King of Fitnes Model 2017 Виктор Ангелов пък ще бъде част от журито на Queen of Fitness фестивала, дружно с представители на най-големите спортни марки у нас, както и шефове на фитнес фестивали от няколко други страни. Тепърва следва да разберем имената на българските претендентки за влиятелните трофеи.

Организаторите подсказват, че измежду тях има дами с ексцентрични специалности - чиновник на охранителна компания, физиотерапевт, сервитьорка, куклена актриса и диспечер в телефонен център…
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР