Най-добрите български боксьори ще подгреят голямата галавечер на 27 октомври

...
Най-добрите български боксьори ще подгреят голямата галавечер на 27 октомври
Коментари Харесай

Най-добрите български боксьори подгряват Кобрата – Фюри

Най-добрите български боксьори ще подгреят огромната галавечер на 27 октомври в София сред Кубрат Пулев и Хюи Фюри, научи “Sportal.bg “. Битка в тежка категория ще бъде за установяване на формалния кандидат за купата на Международната боксова федерация в тежка категория. Никога досега не е имало сходно шоу в България с толкоз огромен залог.


Със сигурност в галавечерта ще се включи братът на Кубрат Пулев – Тервел. В момента той договаря за мач, в който ще бъде избран новият първенец на Европейския съюз в полутежка категория. Очаква се в околните дни да стане ясно дали някой от топ боксьорите в Европа ще се съгласи да се бие с по-малкия брат на Кобрата. Тервел имаше вид за противник, само че той реши да се отдръпна от борбата.

Преди броени часове един от най-хубавите другари на Кубрат Пулев от годините в националния тим на България – Спас Генов, разгласи, че ще се бие на галавечерта. Все още не е ясно кой ще бъде противникът на непобедения бургазлия, който от години живее в Германия.

Според слуховете е доста евентуално на шоуто да се организира и предстоящата борба за купата на България в суперполусредна категория сред Йосиф Панов – Пепелянката и Стилян Костов – Убиеца. През последните месеци двамата боксьори размениха много остри думи. Костов даже се зарече да отиде в залата на Пепелянката и да го набие там!

Със съществени шансове за изява на шоуто са ветераните Константин Семерджиев – Коко Тайсъна и някогашната международна шампионка Галина Иванова, която приключи своята кариера, само че по този начин и не направи бенефис в България.

Очаква се в околните дни уредниците на галавечерта от „ Епик Спортс “, както и самият Кубрат Пулев да дадат повече детайлности към шоуто.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР