Най-добрата реализаторка в днешния мач на женския волейболен отбор на

...
Най-добрата реализаторка в днешния мач на женския волейболен отбор на
Коментари Харесай

Радостина Маринова: Бяхме сигурни, че няма да ни бъде лесно, но в крайна сметка успяхме

Най-добрата реализаторка в днешния мач на женския волейболен тим на България Радостина Маринова изрази задоволството си от . Днешният триумф подсигурява 2-о място на отбора на селекционера Лоренцо Мичели в група В и им подсигурява среща на осминафиналите в неделя във Флоренция против Словакия.

" Този мач беше доста значим за нас, с цел да може да приключим на 2-о място. Това беше и нашата цел в групата. Бяхме сигурни, че няма да ни бъде елементарно, само че сме щастливи, че в последна сметка успяхме да се преборим и да си затворим мача с 3:1 гейма ", стартира Маринова.

" Аз се веселя, че побеждаваме, тъй като това е най-важното. Ние сме подобен тим, че би трябвало да играем всички дружно, заедно. Това, че съм топ-реализатор през днешния ден не е най-важното. Смятам, че сме колектив и по тази причина ни се получава ".

Попитана какво мисли за идващото затруднение – отборът на Словакия, тя сподели:

" Не съм доста осведомена, само че имаме задоволително време малко да си починем и да се подготвим против тях. Единствено се надявам залата във Флоренция да е малко по-приемлива, тъй като тук в Торино беше доста топло, доста задушно. Посвещавам успеха на всички, които ни поддържат. И да побеждаваме, и да губим, те са до нас. И доста благодарим, продължавайте да ни подкрепяте ".




Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР