Най-добрата приятелка на Гала Зейнеб Маджурова, изненадващо се трансферира в

...
Най-добрата приятелка на Гала Зейнеб Маджурова, изненадващо се трансферира в
Коментари Харесай

Зейнеб заби нож на Гала

Най-добрата другарка на Гала Зейнеб Маджурова, изненадващо се трансферира в Би Ти Ви, където ще има своя графа в утринния блок. Дългогодишната кореспондентка и водеща в „ Kа кафе “, ще ни среща всеки петък с известни персони, като първия й посетител на следващия ден ще бъде Йорданка Христова на следващия ден. Зейнеб не пропусна да благодари на управлението на малкия екран, че й гласувало доверие и изясни, че е изчезнала от малкия екран поради раждането на щерка си. След като забременя, тя слезе от екран, само че всички чакаха да се върне при приятелката си Гала, а не в конкурентната Би Ти Ви. Въпреки че няма да е тъкмо във времето на „ На кафе “, Зейнеб непосредствено се сборва с Гала за рейтинг, тъй като ще кани известни хора в рубриката си за интервюта-точно в сферата, в която работи и русокоската от Нова телевизия, написа "Хотнюз ".

 undefined

Бившата кореспондентка на Гала роди през ноември 2019 година, само че единствено най-близките й хора са виждали щерка й Мириам. В изявлението за „ На кафе “ преди година тя даже отхвърли да разкрие за какво е кръстила първородното си дете с това име, като единствено изясни, че това е доста съкровен въпрос, за който не желае да приказва. Блондинката в никакъв случай не е показвала детето поради боязън от уроки и съображения за сигурност.

Близки до Маджурова настояват, че тя от много време вярвала в уроки, „ неприятни очи” и други сходни суеверия. Това е една от аргументите да крие дъщеря си. Другата е обвързвана с бащата Стоян Балевски, който е милионерски правоприемник и не желае персоналният му живот да се трансформира в риалити шоу.
Говори се, че Зейнеб и дългогодишният й сътрудник са подписа брак още по време на бременността й. Сватбата била в стеснен фамилен кръг и без непотребна показност. Мечтите на Маджурова за обилна гала по този начин и не се осъществили. Името Мириам, което младите родители избраха за щерка си, е вариация на обичайното Мария, има еврейски генезис и значи „ обичана, желана”....
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР