Най-добрата ни тенисистка Цветана Пиронкова ще представи своята дебютна колекция

...
Най-добрата ни тенисистка Цветана Пиронкова ще представи своята дебютна колекция
Коментари Харесай

Дебют: Цвети Пиронкова с модна колекция

Най-добрата ни тенисистка Цветана Пиронкова ще показа своята дебютна сбирка BeBrave на личния си фешън бранд Pironetic на 4 декември. Събитието ще се организира в зала PowerFit Plovdiv. Марката е ориентирана към дамите с деен метод на живот. Моделите са въодушевени от спортната кариера на Цвети Пиронкова и желанието да сътвори облекло, в което от заран до вечер да може да се усеща удобно, свободно и в това време елегантна и стилна.

Линиите са типичен, само че с забавни и артистични дизайнерски хрумвания, съчетаващи последно потомство софтуерни материи и обичаен памук.

Цвети посвети последните две години на дейна работа по плана за основаване на стилната линия, за която загатна през 2016 година, когато игра на Уимбълдън с екип от личния си бранд.

“Имам удоволствието да Ви показва дебютната ни сбирка на Pironetic за дамска спортна и ежедневна мода. Добре пристигнали в света на облеклата Pironetic, основани в Пловдив с доста обич! Пожелавам Ви доста наслада и ентусиазъм от спорта ", съобщи в обществените медии Цвети Пиронкова.

“След дълъг интервал на усилена работа, скици, дизайн, материи, цветове и доста отдаденост, екипът ни има мотив да се гордее със срещата, която дадохме на две от огромните ми пристрастености в живота - спорта и модата ”, сподели още тенисистката.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР