Най-добрата ни сноубордистка Александра Жекова стана майка! Спортистката е родила

...
Най-добрата ни сноубордистка Александра Жекова стана майка! Спортистката е родила
Коментари Харесай

Честито! Александра Жекова роди момиченце

Най-добрата ни сноубордистка Александра Жекова стана майка!

Спортистката е родила момиченце, което се споделя Христина . Новината заяви самата Жекова, споделяйки фотография с новороденото. То тежи 3100 гр и е 51 см.

Животът е знамение и божествена благословия, която имаме привилегията да сътворяваме, посредством любовта си.

Днес с Христо станахме родители на прелестно момиченце - Христина, 3100 гр, 51 см.

Като родители нямаме самообладание да споделим хубостите, които този свят има, с теб - Христина!

Александра Жекова, че чака първото и дете през юли тази година с благ кадър в обществените мрежи. Тогава тя написа: „ …с боязън споделям, че в моето коремче пораства една дребна планинка от обич, която чакаме да се покаже в цялостната си хубост, към края на Септември. “

Александра Жекова има 3 златни медала от Световни купи , близо 70 пъти влиза в топ 10 в международната класация, два финала на Олиймпийски игри и десетки златни медали от разнообразни надпревари.

През април 2019 година разгласи, че се отхвърля от професионалния спорт и споделя в ефира на NOVA, че това е най-трудното решение, което ѝ се е налагало да взима. „ Но, в този момент, откакто мина малко време, правя оценка, че може би е вярно, тъй като излизам от спорта в силата си. Още нося спортния дух и желая да осъществявам задачите си сполучливо, само че може би в други сфери. Надявам се положителното да следва.”

Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР