Най-добрата футболистка в света Алексия Путеяс се разболя от коронавирус,

...
Най-добрата футболистка в света Алексия Путеяс се разболя от коронавирус,
Коментари Харесай

COVID-19 нахлу в женския отбор на Барселона - най-добрата футболистка в света пипна вируса

Най-добрата футболистка в света Алексия Путеяс се разболя от ковид, ден след оповестяването на позитивния тест на Лионел Меси. Двамата завоюваха оценката " Златната топка " за 2021 година

В женския тим на с изключение на Алексия има още три инфектирани - Джени Ермосо, Клаудия Пина и Ана Черногорчевич също са дали позитивна проба при извършените през вчерашния ден проби. И трите са в положително здраве и са изолирани в домовете си, като съблюдават съответната карантина, за която са известени способените органи.

Алексия чества Нова година в Дубай, където бе удостоена с премията Globe Soccer като най-хубав състезател в света през 2021 година, откакто получи и Златната топка.

И четирите футболистки пропущат първия мач на Барса за 2022 година, в който тимът на Джонатан Хиралдес ще играе тази събота в Тенерифе против Гранадила в 16-ия кръг от Примера Ибердрола.

В края на 2021 година Алексия алегорично получи " Златната топка " от ръцете на първата " Златна топка " в историята на - легендата Христо Стоичков - на гала пред почитателите на " Камп Ноу ", припомня " Труд ".
14:26
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР