Най-дългото лунно затъмнение от век насам, велико противопоставяне“ между Марс

...
Най-дългото лунно затъмнение от век насам, велико противопоставяне“ между Марс
Коментари Харесай

Астрологът Светлана Тилкова – Алена пред „Труд“: Върнете си заемите преди лунното затъмнение

Най-дългото лунно затъмнение от век насам, „ велико опълчване “ сред Марс и Слънцето, както и назадничав Меркурий. Всичко това ще стартира да се случва от на следващия ден – 26 юли. Как се подреждат планетите в края на месеца и с какво би трябвало да внимаваме. Отговорите дава астрологът Алена. Тя разкрива какво ще бъде въздействието над България и за какво е добре да се откажем от някои проекти и да довършим други.

– Алена, наподобява ще станем очевидци на запаметяващ се завършек на месеца. Нека първо кажем какво въздействие ще има върху нас най-дългото лунно затъмнение от век, което следва?
– За осъществявания с планетарни изненади юли настъпващото на 27 юли 2018 година цялостно лунно затъмнение е панорама и опция за деяние, които ще е безразсъдно да пропуснем. Луната ще е в сянката на Земята съвсем час и половина и ще се обагри в червен цвят. По време на затъмнението тя е в съзвездие Водолей и ускорява устрема и напористостта към запознанства, желанието за навлизане в невидимия свят, изява на интуицията на хората и опита им да проникват в скритите кътчета на човешката същина, само че не с честни цели, а с цел да господстват и подчиняват. Стремлението за допиране до нови познания ще е водещо. Но пречупено през ретроградния Меркурий, докосването може да е подвеждащо и да хвърли изкушилите се да получат несправедливо познание или скрита информация, в тъмата на душевната им съсипия, а по-лабилните да потисне даже до душевен разстройства.

– В подобен случай, може ли да използваме явлението – може ли да подкрепи здравето ни или тъкмо противоположното. Как ще повлияе на работата и на персоналните връзки?
– Отправям едно значимо предизвестие, което е обвързвано не толкоз с астрологичното, колкото с кармичното пояснение на затъмнението и е с дълготрайни последствия – отрицателни или позитивни. Преди деня на затъмнението поучавам всички, които имат опция, да върнат взети заеми, или от дълго време забавени задължения към близки и познати, не заем в банка или бърз заем, да не се смесват, с цел да не си основат неприятели от нищото, да не стигнат до физическо принуждение по отношение на някого или те, като длъжници да са пострадали.

Цялото изявление четете в броя на вестник „Труд“ в сряда
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР