Най-дългогодишният волейболен клубен президент у нас, днес чества своя 66-и

...
Най-дългогодишният волейболен клубен президент у нас, днес чества своя 66-и
Коментари Харесай

Краси Илиев на 66!

Най-дългогодишният волейболен клубен президент у нас, през днешния ден празнува своя 66-и рожден ден. Красимир Илиев е отпред на Черно море (Варна) от 1995 година и от този момент е главният финансов покровител на този спорт в града. Само преди дни, той получи следващата мощна поддръжка от членовете на Общото заседание на БФВ за член на УС.
 Общо заседание на БФВ @@@
Освен, че устоя към този момент 25 години " баските ", Илиев е прочут в района и с това, че обръща доста съществено внимание на даряването и помощта за разнообразни обществени дела изцяло безплатно - обществени кухни, домове за сираци и възрастни, ремонт на църковни храмове, помагал е на хора в затруднено състояние за интервенции, помощ по селата в района, а компанията му постоянно е взела участие непринудено с техника и чиновници при всички бедствени обстановки в района. Той обаче в никакъв случай не е претендирал с благотворителността си. Въпреки многочислените задължения, Илиев постоянно намира време за заниманието си, което практикува повече от 30 години, а точно да лети.
 Общо заседание на БФВ @@@
Sportal.bg пожелава на Краси Илиев доста здраве, благополучие и триумфи във волейбола и всичко! Снимки: Владимир Иванов, Sportal.bg Снимки: Sportal.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР