Най-дълго задържалият се на поста си наставник в Първа лига

...
Най-дълго задържалият се на поста си наставник в Първа лига
Коментари Харесай

Уволниха старши-треньора на Ботев Николай Киров

Най-дълго задържалият се на поста си ментор в Първа лига Николай Киров-Белия към този момент не е старши-треньор на пловдивския " Ботев ", разгласи притежателят на клуба Георги Самуилов на конференция.

" Решението е мое и не предстои на коментар. Освобождавам Николай Киров, Иван Кочев, Тодор Попов, Атанас Николов и Асен Караславов. Ще се обоснова - имаме на процедура две нулеви години. И още една нула - от 6 мача имаме 6 загуби. И не на последно място, което е гвоздеят на моето решение - загубата от " Локомотив ". Всичко, каквото е било належащо от моя страна, съм го обезпечил. Това може да бъде тествано. Изказвам им признателност. Те са донесли и позитивни неща. Имаме извоювана купа, която е реалност ", безапелационен е Самуилов.

" Никой не излезе да се извини за загубата. Аз се оправдавам на всички почитатели. Не заслужавахме тази загуба. Много спекулации на тази тематика, какво ли не чух. Ние сме мъже и би трябвало да приемем събитията. Много ми е болно, само че това е решението ", съобщи Самуилов. Той не пожела да разкрие дали новият треньор ще е българин или чужденец, само че даде обещание, че до 10 юни тимът ще има подобен. /24chasa.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР