Най-чаканото време от годината вече е тук! По традиция ноемврийските

...
Най-чаканото време от годината вече е тук! По традиция ноемврийските
Коментари Харесай

Опасно падащи цени в ЗОРА

Най-чаканото време от годината към този момент е тук! По традиция ноемврийските понижения предшестват коледните празници и тази година не прави изключение. Търговска верига още веднъж е подготвила страхотни понижения до -40% на определени уреди за всички свои клиенти - онлайн и във физическите магазини.

Сигурни сме, че всеки един човек към този момент е набелязал техниката, която му е нужна и с неспокойствие чака да я закупи. Освен преференциалната цена, дава опция на своите клиенти да закупят всички артикули над 300 лева на погашение на 20 равни месечни вноски с 0% рента.

Можете да се възползвате от тези страхотни оферти в интервала 16.11-20.11.2023 г .

На 17.11.2023 година в 10:00 часа отваря и първият си магазин в гр. Дупница, с цел да зарадва всички свои клиенти точно с Опасно падащи цени. Магазинът се намира на ул. Орлинска 52 и ще чака всички поданици и посетители на града!

С този магазин, веригата към този момент може да се похвали с 39 обекта в цялата страна, в които поддържа непрекъснат подбор на артикули, постоянни и идентични цени.

От комерсиалната верига ни споделиха и кои са най-често купуваните уреди по време на ноемврийския шопинг. Тъй като в този момент е идеалното време от годината да купите дарове на околните си или на себе си за празниците, ви даваме няколко страхотни хрумвания!

Уреди за здравословно готвене

Какво по-хубаво от това да притежавате или да подарите правилен асистент, който като се изключи че ще ви помогне да приготвите вкусна храна, ще ви спести и доста време! Освен това, благодарение на тези уреди можете да приготвяте храната си доста по-здравословно. Възможността да се насладите на обичаните си пържени храни, приготвени с доста по-малко лой, ги трансформира в обичан апарат на огромна част от потребителите.

Смартфон

Телефонът се е трансформирал в един от най-важните уреди в всекидневието ни - оказва помощ ни да се свързваме с околните си, да учим, да работим, за съхраняваме спомените си. Ето за какво постоянно е сполучлив подарък! Пазарът на смарт телефони от ден на ден се развива и телефонът се трансформира безусловно в наш пръв асистент в всекидневието, по тази причина е значимо той да дава отговор на всичките ни потребности и да не вършим взаимни отстъпки при избора му!

Телевизор

Със актуалните тв приемници имате достъп до многообразие от развлекателни благоприятни условия - от стрийминг на обичаните сериали и филми до игри и онлайн видеоклипове. Избирайки да подарите тв приемник, вие подарявате неограничени благоприятни условия за развлечение. Кампанията “Опасно падащи цени ” е съвършен миг да купите нов тв приемник с повече функционалности за себе си или околните си.

Климатик

Климатикът е необходим от самото начало на годината - оказва помощ ни да се спасим както от студа, по този начин и от жегата. Ноември е съвършен месец да се подготвите за захлаждането и да заложите на точния за вас климатик. Не забравяйте, че дава опция да закупите всеки един апарат над 300 лева на погашение на 20 равни месечни вноски без оскъпяване. Не забравяйте, че предлага и безвъзмезден общоприет монтаж към част от климатиците - услуга, която ще ви улесни и ще направи избора ви още по-лесен.

Малки електроуреди за хубост

Ако желаете да извършите удобен коледен подарък на обичан човек, който сигурно ще го зарадва, то тези електроуреди са отличен вид.

Вариантите тук са доста, а изобилието, което предлага, ще задоволи всеки каприз.

Можете да заложите на фотоепилатор - уредът се трансформира в един от най-популярните уреди за унищожаване на нежеланото окосмяване в другите елементи от тялото - както измежду дамите, по този начин и измежду мъжете. Накратко фотоепилаторът употребява светлинни импулси, благодарение на които се третират косъмчетата в дадена зона, тъй че те трайно да се унищожат.

Ако би трябвало да изберем единствено един апарат за коса, то това сигурно би бил сешоарът . Той играе значима роля в това по какъв начин ще наподобява и ще бъде завършена косата ни. Отново е подобаващ избор както за мъже, по този начин и за дами. За реализиране на резултат като от фризьорски салон предлагаме сешоарите с плъгини - гребен, концентратор или дифузер. оферират и доста сешоари със специфични софтуерни функционалности, които защищават косата от увреждане и разрешават ефикасното й изсушаване. Най-предпочитаните марки са Philips, Dayson, Crown, Remington, Rowenta.

Нека да не забравяме, че всеки мъж би се зарадвал да има подръка машинка за подкастряне или тример . Мощността и качеството на този апарат са значими фактори, даже и в случай че уредът няма да се употребява постоянно. Така че се насочете към машинки за подкастряне, които са с мощ най-малко 20-25 вата.

Пресата за коса е един от най-важните уреди за хубост в всекидневието на всяка една дама, което я прави нужен и желан апарат в грижата за косата. Изобилието, което ще откриете в, ще ви помогне да намерите най-подходящата преса за вашата коса или за тази на другарка.

Разнообразието е огромно, опциите неограничени - побързайте да разгледате в уеб страницата или магазините на с цел да не изпуснете шанса да закупите преференциално нов апарат за дома.
Търговска верига към този момент има 39 магазина в страната откакто през 2023 година отвори три нови обекта - в Кърджали, Карлово и Дупница. През своите 32 години не стопира да се старае да разраства асортимента си, с цел да удовлетвори високите критерии на клиентите си. Консултантите в магазините или на телефон *3030 ще ви срещнат с разнообразни разновидности за преференциално извършване на покупки на лизинг, опция да удължите гаранцията на закупения от вас апарат или да го застраховате. Условията за всички спомагателни услуги, които предлага, могат да бъдат открити и на уеб страницата.

Приятно извършване на покупки по време на акция “Опасно падащи цени! ”

Общи условия на Акция " Опасно падащи цени ": 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР