Най-богатият циганин на Острова е завоювал богатство, възлизащо на 750

...
Най-богатият циганин на Острова е завоювал богатство, възлизащо на 750
Коментари Харесай

Най-богатият ром в Обединеното кралство. Чували ли сте за Алфи? СНИМКИ

Най-богатият ром на Острова е завоювал благосъстояние, възлизащо на 750 млн. английски лири, което го конкурира с доста известни звезди.

51-годишният Алфи Бест развива рентабилен бизнес с паркове за каравани. Последната му покупка на подобен възлиза на 3,5 милиона.

Алфи е израстнал в каравана, а в този момент самият той има 93 парка в Обединеното кралство, Европа и Съединени американски щати.

" Искам да основа нови работни места и домове за хората и най-хубавият метод да направя това е да влагам, " споделя той. И добавя, че караваните са преференциално решение на дом на налични цени.

„ Получавам доста рецензии за това, че съм ром, само че в действителност е нещо, с което се гордея. Родителите ми осигуриха страховит живот, макар финансовите ни компликации, по тази причина желая да оказвам помощ и на други, “ споделя той. Миналата година Алфи сподели пред изданието „ Sun “, че желае да бъде първият цигански милиардер.

Преди да стане толкоз процъфтяващ, ромът с румънски генезис, стартира да продава асфалт от врата до врата на 10 години, след което преди да навърши 18 работи като търговец на коли.

Сега Алфи и втората му брачна половинка Емили живеят в имение за 6 милиона английски лири в Съри, където Брайън Мей и арабски шейх са техни съседи.

Пред дома му са паркирани Bugatti Veyron за £1,6 милиона, Ferrari F8 Spider S-A за £275 000 и кабриолет Rolls Royce на стойност четвърт милион.



Той е купил и хеликоптер Астън Мартин за 3,75 милиона паунда, който ще кацне на площадка в задния му двор.

Освен всичко това той има и първокласна ваканционна къща в Барбадос.

„ Бомбардиран съм от рецензии и насмешки поради произхода ми. Дори видях Фейсбук страница, в която съществена тематика съм аз и това, че съм ром. Хората изливат омразната си. Но пробвам да не се занимавам с тези хора, чийто живот е толкоз сив, че няма какво друго да вършат, с изключение на да се месят в живота на други хора, “ споделя той.



Превод: GlasNews.bg
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР