Най-богатият човек в света се възхити на Белоградчишките скали. Собственикът

...
Най-богатият човек в света се възхити на Белоградчишките скали. Собственикът
Коментари Харесай

Пред bTV: Говори фотографът, чиято снимка възхити най-богатия човек в света


Най-богатият човек в света се възхити на Белоградчишките скали. Собственикът на „ Тесла “ ги оприличи на компютърна игра, по фотография в „ Туитър “ на български. Наш екип се срещна с създателя на фотографията.

Открихме 40-годишния Владислав на работното му място – измежду природата. Снимката на Белоградчишките скали прави преди няколко години, с цел да разпространява места, подобаващи за снимане на задгранични филми. В следствие фрагментът влиза и в годишния му календар.
Говори създателят на фотографията, която впечатли Илон Мъск
Снимка: bTV

„ В България можеш да снимаш 11 от 12-те месеца, имаме 4 сезона, можеш да снимаш езера, море, планини, всичко. Колкото повече работиш и правиш нещата, които ти харесват, случайностите рано или късно се случват “, сподели Владислав Терзийски, фотограф и оператор с дрон.

Преди ден фотографията му е споделена в „ Туитър “ профил за снимка. Под нея се появява коментар от бизнес магната Илон Мъск, който оприличава скалите на кадър от известна видеоигра.

„ Бях сигурен, че това е в Elden Ring ”, написа Мъск под фотографията.

Снимка на български фотограф възхити Илон Мъск
Снимка: bTV


„ Това, че е шерната фотография от Илон Мъск за България работи доста добре за самата ни страна и за мен, само че това не е значимо. Сигурен съм, че много хора, които са видели фотографията даже не са чували за България. И съм сигурен, че доста хора ще се разровят в интернет и ще видят, че е едно доста забавно място, което могат да посетят ”, счита създателят на фотографията.

Министърът на туризма предложения Мъск персонално да се увери в хубостта на страната ни. А казаното от милиардера предизвика полемика във „ Facebook ” профила на фотографа.
Снимка на български фотограф възхити Илон Мъск
Снимка: bTV

„ Мои другари започнаха да ме бъзикат „ в този момент да му поискаш да ти прати една електрическа кола ”, различен ми споделя „ да му пратиш един календар, да види какъв брой хубава е България ”.

На въпрос дали ще го направи, Владислав дава отговор:

„ Може би. Реално индивидът прави неща, които никой различен не прави ”.

През 2017 година кадър на стихия, снимана от него на Витоша, обиколи обществените мрежи и стана най-споделяната фотография. Стигна и до задгранични медии.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР