Най-богатият човек в света Илон Мъск каза в понеделник, че

...
Най-богатият човек в света Илон Мъск каза в понеделник, че
Коментари Харесай

Илон Мъск: Индонезия е изключително интересен пазар за Twitter

Най-богатият човек в света Илон Мъск сподели в понеделник, че Индонезия се е трансформирала в " извънредно забавен пазар " за Twitter с помощта на " комбинацията от младост, сила и запаси ".

Говорейки в коридорите на бизнес среща на Г-20 в Индонезия, Мъск означи във виртуалното изявление, че платформата за обществени медии би трябвало да разреши на основателите на наличие да могат да монетизират работата си посредством Twitter, добавяйки, че платформата би трябвало да " направи повече по отношение на видеото ", с цел да разреши потребителите да разгласяват по-дълги клипове.

По-рано милиардерът съобщи, че функционалността Twitter Blue, която беше спряна след поредност от произшествия, включващи лъжливи сметки, евентуално ще се върне в платформата на обществените медии до края на идната седмица.

В неделя Мъск разгласи, че Twitter " скоро " ще даде опция на организациите да дефинират кои други техни сметки в обществената платформа в действителност са свързани с тях.

" В последна сметка мисля, че няма различен избор, с изключение на Twitter да бъде последният съдия, само че съм отворен за оферти ", сподели той, запитан дали медийният колос ще вземе окончателното решение за това какво съставлява една организация.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР