Най-богатият азиатец Гаутам Адани планира да засили присъствието на империята

...
Най-богатият азиатец Гаутам Адани планира да засили присъствието на империята
Коментари Харесай

Най-богатият азиатец мисли за разширяване на бизнеса си извън Индия

Най-богатият азиатец Гаутам Адани възнамерява да ускори наличието на империята си отвън Индия с инфраструктурни планове, откакто растежът на неговия конгломерат продължава да набира скорост.

" Няколко задгранични държавни управления в този момент се обръщат към нас, с цел да работим в териториите на страните им и да помогнем за построяването на инфраструктура ", сподели Адани във виртуално послание към акционерите на годишното общо заседание на Adani Enterprises Ltd, представен от Bloomberg. " Такда през 2022 година поставихме основата за разширение на бизнеса оттатък границите на Индия. " Глобалните упоритости на милиардера бяха подкрепени от скорошните му триумфи, в това число продобиване на пристанищна договорка в Израел и привличане на вложения от задгранични вложители, в това число Total Energies, за неговия бизнес с чиста сила.

Групата ускори отпечатъка си върху вътрешната инфраструктура, като закупи индийските интервенции на швейцарската компания за строителни материали Holcim - договорка, която прави милиардера вторият по величина производител на цимент в страната.

Все отново милиардерът заобикаля да загатва въглищата - най-мръсното изкопаемо гориво, чието търсене се възвърне в доста страни, в това число Индия, стимулирайки търговията с въглища и минните интервенции на Адани.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР