Най-бедната община в Европа ръси колосални суми за чалга легенди,

...
Най-бедната община в Европа ръси колосални суми за чалга легенди,
Коментари Харесай

Лепа Брена весели най-бедната община в Европа – Видин, срещу 40 бона

Най-бедната община в Европа ръси колосални суми за чалга митове, разбра HotArena.

Най-дългогодишният гост-изпълнител на тазгодишния панаир в град Видин е Лепа Брена.Сръбската фолклегенда ще взриви сцената в сряда вечер. За да изпее шлагера си „ Чик погоди “, Лепа ще гушне 40 хиляди лв..

Според сръбското издание „ Курир “ точно толкоз е хонорарът на 58-годишната русокоска. Фахрета Яхич-Живойнович, както е същинското име на певицата, единствено за това лято е направила 12 концерта. За всеки от тях е прибрала по 20 хиляди евро хонорар, а сръбските медии считат, че салдото по сметката й е повишено с близо четвърт милион евро единствено през последните няколко месеца, писа „ България Днес “.

Във Видин упованията са в деня на експлоадирането на турбофолк легендата пред сцената да се заковат над 10 000 души.

Икономически бедстващият град влага хиляди в едноседмичната веселба. Редица хитови чалга реализатори ще се изредят пред публиката, като за задачата община Видин отделя колосални суми. Най-сериозната от тях е тази на Лепа, само че сметката нараства с присъединяване на Преслава, което коства на общинския бюджет близо 9 хиляди лв..

Бобан Здравкович и Саша Матич също ще проработят съществени суми. Финалният концерт е предназначен на Камелия. Рок легендите от „ Диана експрес “ също ще имат присъединяване, а младежите ще могат да се разкършат на настоящите Павел и Венци Венц.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР