Най-бързо развиващата се верига фитнеси и уелнес клубове в страната

...
Най-бързо развиващата се верига фитнеси и уелнес клубове в страната
Коментари Харесай

„Пулс” фитнес с инвестиция в нов ултрамодерен обект в SS Ring Mall

Най-бързо разрастващата се верига фитнеси и уелнес клубове в страната „ Pulse Fitness&Spa” отваря след броени дни своя шести обект в столицата – в SOFIA SOUTH RING MALL – “Pulse Fitness Energy Club”. Това е първият клуб на веригата “Pulse”, който не се обитава в лична постройка, а в огромен търговски център, като договорът е подписан за интервал от 15 години . Изборът на местоположението не е инцидентен, защото в последните две години политиката на Ring Mall се приближава най-вече до тази на “Pulse Fitness&Spa” – залага се извънредно на спортните интензивности, грижата за себе си и съчетаването им с многочислени варианти за развлечение в границите на едно посещаване. “Pulse Fitness Enegry Club” е наоколо до „ Бизнес парк София” и до новостроящия се максимален обект от веригата „ Pulse Fitness&Spa Mladost”, който ще отвори през септември 2019-та година. Така хората от региона ще имат опцията да употребяват двата клуба .
С 2000 квадратни метра “open space” зони, клубът ще очарова посетителите с ултрамодерен интериорен дизайн , който преплита в себе си типичната сурова ърбан стилистика в кросфит зоните с екзотични натурални бамбукови и 3D каменни елементи, игра с елегантно преплетени огледала и екрани в студиата за йога, пилатес и канго, както и най-хитовото във фитнес сферата осветяване в спининг зоните – пресечени диодни ленти , които трансформират своя интензитет, по отношение на силата и бързината, с която трениращите въртят своите спининг байкове.
Силовите зони на “Pulse Energy Club” дават отговор напълно на стандартите на веригата, с които клубните членове са привикнали – о борудване с последна генерация фитнес машини и аксесоари от най-хубавите в света марки „ Life Fitness, “TechnoGym” и най-новото от серия SS19 на нашумялата в последно време измежду феновете на фитнеса марка – „ Active Gym”.
От първокласната кардио зона пък, трениращите ще имат директна панорамна панорама както към вътрешността на мол-а, по този начин и към планината. Както във всеки различен „ Pulse” обект и в този ще се натъртва на голямото многообразие от групови занимания, като са планувани три студия и 100 групови занимания седмично.
Още едно от най-дълго чаканите нововъведенияна веригата ще може да бъде забелязано също за пръв път точно тук – ежедневни живи сесии на български и западни DJ повреме на най-натоварените подготвителни часове.
Отварянето на „ Pulse Energy Club” е планувано за средата на май 2019-та година, като първите искащи да станат клубни членове към този момент са декларирали своите клубни карти.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР