Най-авторитетното модно събитие в България - Годишните награди Златна игла“

...
Най-авторитетното модно събитие в България - Годишните награди Златна игла“
Коментари Харесай

Ново признание за бизнес дамата Елена Кристиано

Най-авторитетното фешън събитие в България - Годишните награди „ Златна игла “ на Академията за мода се организира нощес столицата. На изисканата гала в хотел „ Рамада София “ госпожа Елена Кристиано, притежател на козметична компания Cristian of Roma Group, беше отличена с влиятелното отличие на Академията за мода в категория „ Цялостен принос “!

“С голяма наслада и неспокойствие одобрих най-авторитетния приз за мода в България-Златната Игла. Тази година Christian of Roma отбелязва 30 години активност в България. Едно от най-значимите достижения за нас е основаването на Академия Christian of Roma. Днес нямаше да бъда тук, в случай че зад мен не бяха застанали най-хубавите експерти в страната. През годините те образоваха стотици фризьори, сътрудници сме в бекстейжа на най-големите фешън събития в страната и участваме в разнообразни благородни дела, в една от тях ние сме съидейници с Академията за мода-кампанията “Подкрепи една фантазия ”. Този приз е премия освен за мен, само че и за всички експерти от Christianof Roma Academy. ”, каьа Елена Кристиано.



Стилистите на Cristian of Roma - Емилия Балталиева, Борислав Сапунджиев и Господин Колев приготвиха нехарактерен коафьорски пърформънс, сътворен особено за Годишните награди на Академията за мода.

Емблематични родни дизайнери презентираха своите специфични творби на “Златна игла ” 2023. На изтънчен церемония ревю-спектакъл преди формалната гала по награждаването по покана на Академията за мода дизайнери, измежду които и някои от носителите на наградата през годините, демонстрираха своите най-актуални фешън оферти.



Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР