Най-актуалните плеймейтки Деси Фотосесията и Мартина Юрукова станаха жертви на

...
Най-актуалните плеймейтки Деси Фотосесията и Мартина Юрукова станаха жертви на
Коментари Харесай

Плеймейтки станаха жертва на фалшивите новини

Най-актуалните плеймейтки Деси Фотосесията и Мартина Юрукова станаха жертви на подправените вести. Преди дни в столично жълто издание разгласява лъжлива информация, че двете са теглили заем, с цел да си сложат силиконов бюст.

"Чела съм нелепости за себе си и преди, все мислех, че няма от какво да се изненадам, само че уви... простотията на медиите може да бъде безгранична. Благодаря, че най-малко името ми изписвате правилно, а останалото по какъв начин си го мислите - мога единствено да предсказвам ", показа Юрукова.

Деси Димитрова също отхвърли подправената новина. За нея даже е излязла и информация, че страда от анорексия, което също било небивалица. "Свикнала съм да се пишат какви ли не простотии за мен! В началото се ядосвах, а в този момент се развличам.... само че има неща, които ми е мъчно да подмина! Не знам кой и с каква цел пуска тази информация, само че не съм болна от Анорексия! Другото, което държа да осведомя публицистите, които си пишат публикациите без да се осведомят вярно - не, не съм теглила заем за силиконови импланти, не са ми ги платили мама и тате и ги имам доста преди да вземам участие в състезанието "Плеймейт ".


Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР