Най-актуалната и коментирана светска двойка Мария Бакалова и Валери Григоров

...
Най-актуалната и коментирана светска двойка Мария Бакалова и Валери Григоров
Коментари Харесай

Мария Бакалова и Валери се разделиха? 


Най-актуалната и коментирана световна двойка Мария Бакалова и Валери Григоров са се разделили, научи „ Телеграф “.

Това е станало преди към този момент към месец, само че все още и двамата не са дали публично изказване, нито са изтрили общите си фотоси от обществените мрежи, с цел да не провокират кавги.

Макар фотосите да седят в профилите им, двамата не са качвали нищо дружно от края на август, което единствено по себе си провокира мнения от страна на почитателите им, защото преди този момент безусловно бълваха видеосторита всеки ден. Двамата не престават да се следват, което пък е знак, че са запазили положителния звук между тях и нищо чудно в миналото да си дадат втори късмет. Според светските хроникьори една от аргументите за разлъката бил фактът, че свекървата на Бакалова – двукратната олимпийска шампионка в спортната пукотевица и единствен българин с пет олимпийски медала Мария Гроздева, въобще не долюбвала бъдещата си снаха.

Макар първоначално всичко да изглеждаше като без спънки и те даже да качваха фотоси дружно, след това се оказало, че на шампионката въобще не й допадала актрисата, която е първата българка, номинирана за „ Оскар “. Бакалова, колкото и да опитвала да й се хареса, не успявала, а Валери постоянно изпадал в позицията на рефер сред майка си и обичаната си. Напрежението в един миг ескалирало и това рефлектира върху любовта на младите. Актрисата изживяла доста тежко края на връзката им, защото тя в действителност обичала Валери.

Въпреки всичко обаче тя продължава с работните си задължения, които леко бе позагърбила поради огромната обич. Очаква се в края на годината да снима и огромен американски план.
Източник: barometar.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР