Навременните адекватни реакции на родителите са помогнали детето, ударено от

...
Навременните адекватни реакции на родителите са помогнали детето, ударено от
Коментари Харесай

Изписаха детето, ударено от мълния - пак ще играе футбол

Навременните съответни реакции на родителите са помогнали детето, ударено от гръмотевица да бъде избавено, сподели пред БиТиВи доктор Светослав Тодоров от болничното заведение в Бургас. 
Прочетете още
Малкият Георги към този момент е изписан и си е вкъщи. Той прекара 11 дни в болничното заведение, от които 4 -  в реанимация. Както " 24 часа " заяви, детето било със фамилията си на плажа, когато се развихри стихия и го удари гръмотевица, до момента в който фамилията пробвало да се прибере в близка заведение. Моментално родителите почнали да му вършат изкуствено дишане.

" Когато детето се разсъни, първите му думи бяха: " Къде ще играем футбол с татко ми? ", описа доктор Светослав Тодоров.

И съгласно доктор Кирил Симеонов най-важното е, че родителите са работили съответно. " Както знаете, и предходната година имахме момиче, ударено от гръмотевица, и съответната помощ беше решаваща ", напомни той.

Д-р Йоан Иванов също удостовери, че най-въжни са първите ограничения. Той дефинира Георги като положително и лъчезарно дете, а  майка му и татко му са били от самото начало край него.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР