Навръх рождения си ден, който ваканционно селище “Албена отбелязва на

...
Навръх рождения си ден, който ваканционно селище “Албена отбелязва на
Коментари Харесай

Албена посреща своята 54-та годишнина с богата културна програма и 10% отстъпка за Лято 2024

Навръх рождения си ден, който ваканционно населено място “Албена ” отбелязва на 24 август към този момент 54 години, комплексът ще провежда богата културна стратегия, с която да означи празника.  

Денят ще стартира с пъстро дефиле на фолклорни сформира, част от интернационалния фестивал Stars of the world. Участниците ще преминат парадно през алеите на Албена два пъти денем - предиобед и следобяд, изпълнявайки обичайни песни, музика и танци, като към тях ще се причислят и циркови артитси. Вечерната стратегия ще стартира в 20:45 ч. с детска дискотека на плажната Ganvié Beach Arena. В 21:30 ч. на сцената ще се качи емблемата на българската музика Стефан Вълдобрев, дружно с групировката Обичайните обвинени. В 23:00 ч. фойерверки ще озарят небето над залива, а дружно с тях ще бъде разрязана и празничната торта. Партито ще продължи в прилежащия Ganvié Beach Bar с музиката на DJ Теди Джорджо. Входът за концертната стратегия е безвъзмезден.

По традиция, на 24 август ваканционно населено място “Албена ” ще започва продажбите за Лято 2024. До края на м. септември искащите да резервират ще могат да го създадат при непокътнати цени от Лято 2023 и с спомагателни 10% отстъпка. Всички посетители на комплекса ще получат и специфичен промоционален код за понижение от 10% за новогодишните предложения.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР