Навръх Нова година Джулиана Гани стана майка на момче, но

...
Навръх Нова година Джулиана Гани стана майка на момче, но
Коментари Харесай

Джулката си е у дома, посрещнаха бебчето с приказно парти! Родителите загатнаха и за името

Навръх Нова година Джулиана Гани стана майка на момче, само че раждането се случило в София, а не както са възнамерявали в Пловдив. Причината за това е фактът, че младите родители са желали да замразят стволови кафези. Но Джулката и бебчето към този момент са си вкъщи:

Виж още: Джулиана Гани роди точно на Нова година! Публикува блага фотография с бебчето...

От фотосите в Instagram профила на младата майка се вижда, че за посрещането на новия член на фамилията е агажирана организация, като цветовете, които са избрали за празненството са били в синята и зелената гама. 

Виж още: Раждала ли е въобще Теа Минкова? Младата майка шашна всички със фотография

По-интересното, което ще видите, в случай че разгледате фотосите със стрелките на дясно, е първата писмен знак на новородения наследник на Джулиана и Илиян - " Д ". Всъщност единственото, което се знае за името на бебчето е, че е на светец. 

Виж още: Равносметка при започване на 9-ия месец за Джулиана Гани - едвам 5 качени кг., само че по какъв начин е бебето?

В story-тата на Александра Петканова се появяха фрагменти от изписването на бебчето, само че от фотосите на таткото, Илиян Найденов, се вижда, че и той е участвал на раждането:

" Знаете, че боготворя медицината и просто не се стърпях ", написа той под горния кадър, като шеговито се назовава и помощник хирург. 

Как се споделя бебчето, както и детайлности към раждането, най-вероятно ще разберем напълно скоро от родителите, които в последно време интензивно се занимават с влогърство. 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР