Навръх Бъдни вечер долетя прекрасна новина от дома на примата

...
Навръх Бъдни вечер долетя прекрасна новина от дома на примата
Коментари Харесай

Глория разкара зетя месец преди раждането на внучето ѝ (Снимки):

Навръх Бъдни вечер долетя прелестна вест от вкъщи на примата на поп фолка, Глория . Дъщерята на изпълнителката, певицата Симона Загорова , разгласи, че е в напреднала бременност и даже сподели сладки фрагменти с наедряло коремче. Баща на бъдещото бебе е приятелят на Симона, Даниел Милушев , с който имат връзка от началото на годината.

Дори бъдещата баба се появи на първи кадър с младата двойка, с което косвено им даде благословията си. Но в този момент очевидно нещата са претърпели непредвиден поврат. Макар че Симона ще роди напълно скоро, бащата на бебето към този момент не е при нея, а се е прибрал в родния Доспат.

 Дани Милушев

Дани не е участвал на празничната софра в дома на Глория в столичния квартал „ Павлово “, което е явен знак, че нещата при младата двойка не вървят добре, написа LifeOnline.bg.

Бъдещата майка избра точно светлите празници с цел да разгласи публично новината за бременността си. Точно на Бъдни вечер Симона написа:

„ В навечерието на Рождество Христово желая да ви споделя, че Бог ни изпрати най-големия подарък. Благословени сме да чакаме най-святото – нашата първа рожба! “, споделя Симона към няколко фотоси, на които е в напреднала бременност.

 Глория семейство

„ Най-хубавото, което се случи тази година! Бъди благословена, блага моя Мони! Обичаме те! “, добави бъдещата баба Глория към фрагментите с бременната си щерка, само че нищо не се загатва за таткото.

Даниел си прави самотни селфита

Симона и Дани се срещат при започване на годината, а по време на пандемията се сближават, а любовта им дава плод, който певицата носи към този момент съвсем 9 месеца. Че Глория не утвърждава избраника на щерка си стана кристално ясно още при започване на лятото, тогава двамата млади бяха на Слънчев бряг, където се опитваха да се устоят независимо.

По някое време те се прибраха в София и заживяха в къщата на известната майка. Глория даже се срещнала с родителите на евентуалния шурей, бъдещите сватове на примата били свестни и порядъчни хора. Таткото на Даниел е служител на реда, точно по неговия път се опитал да тръгне младият юнак, само че по този начин и не съумял да изкласи в полицейското учебно заведение в Симеоново.

Липсата на работа и пари утежнявала обстановката сред двамата и Дани трябвало да разчита приятелката му да го устоя, нещо, което майката Глория не считала да толерира.

Така се стигнало до решението Даниел да се прибере в родния Доспат, а Симона да остане и да роди в София. Едно е несъмнено, вратата на музикалния дом е към този момент дефинитивно затворена за нереализиралото се ченге, и в случай че Симона въпреки всичко реши да живее с Даниел, ще би трябвало да се изнесе на квартира, която да заплаща сама или да се пресели с бебето в Доспат и да разчита на помощта на свекърва си.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР