Навръх 74-ата годишнина от основаването на ЦСКА, от червения клуб

...
Навръх 74-ата годишнина от основаването на ЦСКА, от червения клуб
Коментари Харесай

ЦСКА направи решителна крачка към построяването на нов стадион

Навръх 74-ата годишнина от основаването на ЦСКА, от " аления " клуб зарадваха всичките си последователи с дълго чакана вест.

Ръководството на " армейците " е изчистило финансовите си отговорности от 6 милиона лв. към държавното сдружение " Сердика спортни парцели " след финално заплащане от 3 138 670.53 лева Така ЦСКА напълно погази дължимите си суми към страната и през днешния ден подписа контракт за партньорство с Министерството на младежта и спорта, който ще разреши на клуб да предприеме действителни дейности по построяването на нов стадион " Българска войска ".

" Червените " показват вяра, че нещата ще се развиват към този момент в по-бързи и оперативни темпове и до края на календарната година ще бъдат приключени нужните документални процедури, с цел да стартира самото строителство.

Ето какво написаха от ЦСКА на клубния си уебсайт:

" Армейци,

Ползотворното ни и градивно съдействие с Министерството на младежта и спорта, както и желанието на двете страни да бъдат част от транспарантен, легален и правилен развой за построяването на новия стадион на ЦСКА, докара до нова решителна стъпка по сбъдването на нашата всеобща фантазия.

Уведомяваме Ви, че управлението на клуба към този момент е изчистило финансовите ни отговорностите към държавното сдружение " Сердика спортни парцели ". След направеното от наша страна доста и финално заплащане от 3 138 670.53 лв. балансите демонстрират, че ЦСКА към този момент е погасил напълно дължимата към страната обща сума в размер на 6 милиона и половина лева

Въпреки непредвидените събитията и сложната икономическата обстановка в българския и интернационалния бизнес, Ви осведомяваме, че клубът и ММС подписаха по този начин дълго чакания контракт за партньорство и към този момент можем да предприемем действителни дейности за градежа на новия ни дом - стадион " Българска войска ".

Предстои сериозна работа по издаване на съответните разрешителни и съгласувания, само че имаме вяра, че нещата ще се развиват към този момент в по-бързи и оперативни темпове и до края на календарната година ще бъдат приключени нужните документални процедури ", гласи обръщението на " алените ".
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР