Навръх 56-я си рожден ден световноизвестната готвачка Силвена Роу публикува

...
Навръх 56-я си рожден ден световноизвестната готвачка Силвена Роу публикува
Коментари Харесай

Шеф Силвена Роу: Мъжете още ме харесват, гледат ме, закачат ме и дори флиртуват

Навръх 56-я си рожден ден световноизвестната готвачка Силвена Роу разгласява своя фотография, на която е по чеп и много изрязан сутиен.

 

Разбира се провокативният кадър взриви мрежата. Твърди, че тази й изцепка е за да покаже, че жена на нейната възраст може да бъде здрава и да наподобява добре. Категорична е, че е въпрос на воля, дисциплинираност и неизменност хората на нейната възраст да наподобяват добре – без шкембе и висящи отвред сланини.

 

Доволна е от обстоятелството, че въпреки да е жена, гонеща 60 години, биологичната й възраст се равнява на 30-35 години. Желанието, силата, зарядът и силата й са като на млада дама.

Твърди, че на драго сърце би работила още веднъж с bTV, където я третирали като кралица, само че съгласно нея всичко в новия сезон се въртяло към бюджета. Макар от известно време да не е на екран, постоянно поддържа връзка с българските си почитатели в мрежата. Заела се е с много забавни и разнородни планове.

 

Категорична е, че няма да следи новия сезон на „ Мастършеф “, защото не познава журито. Подчертава, че в случай че били сполучливи готвачи и хора, от които може да се учи и въодушевява, щяла да следи новия сезон. На мнение е, че в случай че ще учиш някой да готви, тогава ти самият би трябвало да си един от най-великите най-малко в България. Допълва, че не би могла да назова сътрудници членовете на новото жури на формата.

 

Щастлива е, че мъжете към момента я заглеждат и флиртуват с нея и добавя, че сексапилът е въпрос на дух. Преди време си направила тест в Лондон за възрастта на артериите й, от който станало ясно, че са като на 28-годишна. В умозаключение показва, че брачният партньор й с който са женени от 37 години, е лотарията на живота й и я носи на ръце.

Инфо: Уикенд

Тагове: началник Силвена Роу „ Мастършеф “ btv

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР