Навръх 55-ия си рожден ден президентът на Българската федерация по

...
Навръх 55-ия си рожден ден президентът на Българската федерация по
Коментари Харесай

Рожденичката Илиана Раева: С Нешка си имаме циклични изрази на любов и комунакация


Навръх 55-ия си рожден ден президентът на Българската федерация по художествена гимнастика Илиана Раева гостува в предаването " На Кафе " и разяснява словесната престрелка с Нешка Робева.

" С нея си имаме циклични изрази на обич и комунакация, която ние си разбираме доста добре. Обществото я схваща по друг метод. Това е нещо, което се е случвало и преди. Тя си има свое мнение, аз си имам мое мнение. Тя желае аз да имам нейното мнение и назад. Всяка си отстоява нейното мнение.

Истината е, че аз почитам и обичам Нешка Робева. Тя е била мой треньор. Научила съм от нея доста неща. Още от едно време имам друго виждане за нещата. Смятам, че все още съм един добър началник. Имам поддръжката на всичи клубове в страната. Това, че не се отхвърлям и се боря за метода, по който желая да се развива гимнастиката, на нея не ѝ харесва. Там в действителност е спорът.

Пожелавам се да гимнастиката да продължи да носи такава приятност на хората. Да бъде гордостта на българите по целия свят. Пожелавам си девойките да са здрави. Има фантастична атмосфера в залата, доста са стимулирани девойките. Треньорите също са доста въодушевени ", сподели Илиана Раева.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР