Навръх 25-ия си рожден ден Нора Недкова претърпя ПТП. Това

...
Навръх 25-ия си рожден ден Нора Недкова претърпя ПТП. Това
Коментари Харесай

Нора Недкова: Чукнаха ме и избягаха!

Навръх 25-ия си рожден ден Нора Недкова претърпя ПТП. Това тя призна в инстаграм на собствен другар. Бившата  брадърка съобщи, че долнокачествен водач е удари колата й, а по-късно е избягал. Скандалната плеймейтка събра най-хубавите си другари в столичен клуб. Източници на " Шоу " издават, че Недкова е пръснала близо 10 бона за празника си. През цялата вечер се леело скъпо шампанско, а щедростта й изненадала даже и най-хубавите й приятелки.

Самата Нора не оставила чашата си празна и гледала да удави нервите от денем около лекото пътно произшествие и да не мисли, че би трябвало да вкара колата си в сервиз за изчукване на ламарината. Освен това желала да не помни и присъединяване си във " ВИП Брадър ", в което единствено за седмица съумя да се трансформира в най-коментирания участник.

Продуцентите я използваха да им вдигне рейтинга и съумяха да я изложат по доста жесток метод, След като зрителския избор дефинира тя да си тръгне от Къщата, през целия ден я държали заключена и я молили да остане с загадка задача. Дори и предложили още пари, които тя отхвърлила с лека ръка. Била удовлетворена и от 55-те бона, които прибрала.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР