Навлизаме в сезона на грипа и настинките. Организмът отслабва, слънчевите

...
Навлизаме в сезона на грипа и настинките. Организмът отслабва, слънчевите
Коментари Харесай

Вирусите са тук, а готови ли сме за тях?

Навлизаме в сезона на грипа и настинките. Организмът отслабва, слънчевите лъчи са все по-оскъдни, разнообразието от плодове и зеленчуци също, а температурите падат все по-надолу… Резултатът от всички тези спадове разумно води и до внезапно намаляване на защитните ни сили. БЛАГОДАТНО ВРЕМЕ ЗА ВИРУСИТЕ!

А ГОТОВИ ЛИ съдебномедицинска експертиза ЗА ТЯХ? Как да се оправим с офанзивата на вирусите?

Типичните „ есенни “ инфекции са свързани с носа и гърлото, като най-уязвими са децата, възрастните хора и тези с хронични болести. Те са съвършените „ цели “ за атакуващите вируси. Първите признаци за съществуване на зараза е появяването на хрема и болки в гърлото. Много постоянно някои вируси стартират и със суха и дразнеща кашлица.

Важно да се подхващат незабавни ограничения още при първите признаци. Овладеем ли вирусната зараза в точния момент, може да си спестим затруднения като задълбочаване на кашлицата, слизане на инфекцията към белите дробове банкет на антибиотици.

Какво по-добро средство за битка с вирусите от естествените съставки и билките, които не натоварват организма ни, а даже в противен случай – оказват помощ му да се отбрани.

 Abo Pharm Abo Pharm

Точно такова деяние има и Лихенсед – той оказва помощ да преборим настинките и грипа по натурален път!

Кой от нас не е чувал за потребното деяние на живовляка от градината на баба? Или „ естественият антибиотик “ прополис? Исландският лишей още от антични времена се е употребявал като билка, която работи удобно на дихателните пътища при кашлица.

Лихенсед сироп 100 мл е подобаващ за възрастни и деца над 2 година. Той освен спомага за облекчение на кашлицата /при суха кашлица/, има отхрачващо деяние /при кашлица със секрет, само че и има бариериен резултат – основава филм, който защищава от външни фактори /замърсен въздух, смог и др/. Благодарение на котешкият нокът и прополиса, Лихенсед има имуномодулиращ резултат . Не съдържа глутен.

ЛИХЕНСЕД сироп за възрастни е композиция от напълно натурални съставки, като Исландски лишей, Котешки нокът, Бяла ружа, Росянка, Живовляк и Прополис.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР