Навлизаме в решителните мачове от груповата фаза на Шампионската лига.

...
Навлизаме в решителните мачове от груповата фаза на Шампионската лига.
Коментари Харесай

"Рома" и "Реал" излизат за първото място, изпитание за "Сити"

Навлизаме в решителните мачове от груповата фаза на Шампионската лига . Тази вечер в среща от петия кръг на седма група тимовете на " Рома " и " Реал " Мадрид ще водят пряк спор за първото място. И двата отбора са с по 9 точки и са със подобен актив - по три победи и една загуба.

В първия мач на " Сантяго Бернабеу " домакините завоюваха изрично с 3:0, а победа на " Олимпико " за който и да е от двата тима съвсем несъмнено ще подсигурява и първото място в класирането.
Снимка: Getty Images
Вече непрекъснатият ментор на " Реал " Мадрид Сантяго Солари няма да може да разчита на контузените Кейлор Навас, Каземиро и Алваро Одриосола.

В другата среща от групата ЦСКА ще търси най-малко точка против " Виктория " Пилзен , с цел да си обезпечи място в Лига Европа през пролетта.
Снимка: Getty Images
В шеста група първенецът на Англия " Манчестър Сити " ще гостува на единствения тим, който го победи от началото на сезона - " Олимпик " Лион. " Гражданите " на Гуардиола имат 9 точки, до момента в който французите са с 6. В другият мач от групата се изправят отборите на " Хофенхайм " и " Шахтьор " Донецк .

В осма група " Ювентус " и " Манчестър Юнайтед " са на крачка от класиране за 1/8-финалите . " Бианконерите " са домакини на " Валенсия " и даже точка ще им подсигурява продължение напред. " Червените дяволи " одобряват " Йънг Бойс ", а триумфът ще им обезпечи място в директните елиминации.

В пета група " Байерн " Мюнхен е хазаин на " Бенфика " . Баварците водят в групата с 10 точки и им е нужно най-малко тъждество за 1/8-финал. Лисабонските " орли " са трети в класирането с 4 пункта и единствено успеха през днешния ден ще резервира възможностите им за идващия стадий в Шампионската лига.
Снимка: Getty Images
Двубоят на " Алианц Арена " може да се окаже извънредно значим за бъдещето на треньора Нико Ковач . " Байерн " е под сериозен обстрел след незадоволителните резултати в Бундеслигата в последно време. Тимът е пети в класирането, като изостава на 9 точки от водача " Борусия " Дортмунд.

Всички късни дуели в Шампионската лига ще бъдат излъчени онлайн в комбинирано предаване на онлайн платформата Champions TV . Гледайте ги изцяло гратис и без регистрация на btvnovinite.bg. Началото е 21:50 ч.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР