Навикът е втората природа на човека, но има стереотипи, които

...
Навикът е втората природа на човека, но има стереотипи, които
Коментари Харесай

Сутрешните навици, които правим грешно

Навикът е втората природа на индивида, само че има стандарти, които повече вредят, в сравнение с оказват помощ.  На някои от тях се стопира чешкото издание iDNES.cz
Миенето на зъби след закуска Прочетете още
Миенето на зъбите след закуска е разумно. По този метод премахвате остатъците от храна и отивате на работа със пресен мирис.  Но има един проблем.  Ако ядете нещо кисело за закуска, като портокалов сок, лимонен чай или пресни плодове, тогава съществува риск корозивните субстанции, съдържащи се в продуктите, да увредят емайла ви. Между другото, в случай че миете зъбите си прекомерно мощно, тогава, изненадващо, можете да им аргументите спомагателна щета. Затова зъболекарите предлагат „ огромното утринно миене на зъбите “ да се прави към час след закуска.
Пиенето на кафе
Кафето съдържа кофеин, който „ рестартира " мозъка и по тази причина скоро след първите глътки можете освен да възприемате другите, само че и да реагирате интелигентно. Кафето задейства също „ мързеливите вътрешности ” и защищава от инфектиране и запек. Освен това подтиква имунната система.  Но, несъмнено, би трябвало да пиете кафе на зърна, а не разтворимо кафе, което няма всички тези свойства.  Нека в този момент да поговорим за вероятните неточности. Повечето от нас пият кафе на първо място поради усета и второ поради кофеина.  Но мощно изпечените кафета, въпреки и по-ароматни, съдържат по-малко кофеин от по-леко изпечените.  Ако желаете да се възползвате от всички преимущества на тази напитка, изберете леко изпечено кафе.
Грабвате телефона след пробуждане
Живот без телефон? Много от нас даже не могат да си показват това. Апаратът е и източник на информация, и връзка със „ света ", и другар, който няма да измами.  В реалност всичко не е напълно по този начин. Смартфонът е източник на огромен стрес.  Четенето на вести и обществени медии заран може да бъде разочароващо. Кой какво споделя? Кой мисли за теб? Кой какво направи? Вместо постепенно да се събудим, ние към този момент сме потънали в проблемите на другите. Не е най-хубавото начало за нов ден. Затова посветете сутринта си на други действия и отложете връзката със смарт телефона си за по-късно. Тогава ще ви бъде по-лесно да се справите със напрежението.
Разресвате косата си с навеждане напред
На множеството от нас от детството са казвали, че дългата коса се разресва най-добре, като се наведе напред. Твърди се, че по този метод ще бъде допустимо да се разресват усърдно вътрешните пластове, както и да се получи размер. Но в действителност е тъкмо противоположното.  Фризьорите поучават косата да се сресва от корените до краищата.  Защо? Скалпът отделя лой, която разнасяте по косата си, когато я разресвате и тогава тя няма да наподобява толкоз мазна.
„ Още 15 минути "
Събуждащият тон на будилник (или телефона) е просто пъкъл. Затова се пробвате да го успокоите най-малко за малко и да подремнете още малко.  Но това е неточност! Според експертите сходно „ удължение на съня “ заплашва да потънете в него.  Дори по-лошо, откакто се разсъните, изпитали шока от гледането на часовника, ще се почувствате още по-уморени от преди. Опитайте се да станете в избраното време. Ако не спите задоволително, лягайте си малко по-рано. 
Антиперспирант заран
Мнозина не вършат разлика сред дезодорант и антиперспирант, само че те са две изцяло разнообразни групи артикул.  Ако дезодорантите са срещу неприятна миризма, антиперспирантите са срещу изпотяване.  Много хора пръскат антиперспирант сега, в който излязат от у дома. Но това не е задоволително.  Експертите предлагат потреблението на продукта вечер – незабавно след душ.  Защо? Вие се потите по-малко през нощта, тъй че вашите потни жлези са по-способни да всмукват дейните съставки и да блокират потта дейно. Освен това постоянно нанасяйте или пръскайте върху суха кожа. Тогава жлезите ще се държат по-добре. 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР