Наведената глава на главнокомандващия на българската армия Със 146 гласа

...
Наведената глава на главнокомандващия на българската армия Със 146 гласа
Коментари Харесай

Лена Бориславова скочи на Румен Радев заради оръжията за Украйна


Наведената глава на главнокомандващия на българската войска Със 146 гласа “за ” демократично определеното 48 Народно заседание поддържа помощта за Украйна. Помощ, която всички страни в Европа, без Унгария на Виктор Орбан, оказват.

Помощ, която не цели да завоюва нелегално непознати територии, а да помогне на един народ да изтласка узурпатора от своите земи, написа във Facebook профила си Лена Бориславова от „ Продължаваме промяната ”.

България през 2023 година: В страната, чието избавление и национална горделивост са изковани под мотото “Свобода или Смърт ”, от най-високо държавно равнище се чуват апели да се навежда глава, да се отстъпва от териториална целокупност, да се опасяваме, да се предадем. Искам да попитам, в случай че на следващия ден някоя непозната страна нападна Велико Търново, Пловдив или София, или различен български град, каква позиция ще схване главнокомандващият на българската войска?

Ще отстъпи ли тези български територии или ще се бори за свободата им? Ще откаже ли непозната помощ, тъй като това единствено ще усили спора?

Това не е образецът, от който има потребност българското общество; това не е образецът, с който да израства българската юноша. Българите са почтени, свободолюбиви и горди хора и следва да бъдат представлявани от такива водачи.

 
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР