Навън беше все още тъмно, когато първият човек в Обединеното

...
Навън беше все още тъмно, когато първият човек в Обединеното
Коментари Харесай

Първият „нежелан“ подарък се върна в 2.57 сутринта на Коледа, преди британците дори да се събудят

Навън беше към момента мрачно, когато първият човек в Обединеното кралство върна „ нежелателен “ подарък на коледната заран.

Въпреки че отварянето на дарове на Коледа е огромно неспокойствие, някои от нас могат да се окажат с предмети, които не желаят или не ни трябват - и по този начин те тайно се връщат или подаряват още веднъж. Тази година гражданин на Хъл стана първият човек в страната, върнал колет в 2.57 ч. сутринта на 25 декември - преди даже да е избухнало.

Колкото доста фамилии в цялата страна отваряха чорапите си и пукаха бутилки с Bucks Fizz в понеделник, някой към този момент се беше измъкнал до магазин Collect+ и изпрати назад пакет. Но те не бяха сами – те бяха едни от големите 1347 души, които изпратиха назад колет на Коледа посредством Collect+.

Според нови данни от PayPoint, първият колет е върнат преди 3 сутринта в понеделник, а вторият е изработен близо четири часа по-късно в 6.43 сутринта в Мърсисайд. След това в 7:28 ч. сутринта един лондончанин си взе назад пакета. До 9 заран...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР