Науката е категорична, че веждите са една от най-важните точки

...
Науката е категорична, че веждите са една от най-важните точки
Коментари Харесай

Молив, сенки или гел: Какво да използваме за перфектни вежди?

Науката е безапелационна, че веждите са една от най-важните точки от лицето ни, която дефинира нашата хубост. Затова би трябвало вярно да подчертаваме на тях.

В момента на пазара има огромно многообразие от артикули, с които да запълните и оформите своите вежди. Но по какъв начин да не сгрешите и да изберете най-подходящия за вашите вежди?

Молив
За какво да употребявате: За запълване на дупчиците и завършване

Можете да употребявате разнообразни артикули, с цел да запълните вашите вежди с цвят, само че малко на брой оферират точността на молива – без значение от естествената форма на веждите. “Опитвала съм всички артикули за вежди, които се оферират на пазара и това, което ги запълва най-естествено е мек молив ”, споделя Кайрин Бхари, която се грижи за визията на актрисата Джесика Паре.

Методът: Имайте поради, че тайната се крие в точността, с която ще изрисувате веждата. Правете го с леки и коси придвижвания, имитирайки дребните косъмчета. Ако желаете по-интензивен цвят, бъдете търпеливи и продължете със запълването. Използвайте четчицата в другия завършек на молива, с цел да се слее цвета с косъмчетата на веждата и да постигнете най-хубав резултат.

 vejdi

Сенки
За какво да употребявате: За да запълните празнините и за светли вежди

“С помощта на сенките се основава сянка под косъмчетата, която кара веждите да наподобяват по-плътни ”, споделя гримьорката Кайрин Бхари.

Методът: На първо място би трябвало да изберете верния за вас цвят. С помощта на четчицата нанесете малко количество под самите косъмчета и разнасяйте, колкото е належащо до момента в който получите мечтаната форма и цвят. „ Най-доброто при сенките за вежди е, че се употребяват доста елементарно, тъй като може да контролирате количеството, което слагате и елементарно може да коригирате там, където сте сбъркали “, споделя Даниел Мартин, която си партнира с Кейт Босуърт и Клое Севини.

Гел
За какво да употребявате: Да „ укротите “ косъмчетата и да наблегнете

“Гелът за вежди работи на правилото на лака за коса ”, изяснява Бхати и прибавя, че той е доста подобаващ за дамите с по-гъсти вежди, защото ги “укротява ” и ги държи в една позиция през целия ден. Той може да се употребява и като заключителен шрих и откакто сте изпозлвали всички останали артикули. “Може ли да придадете размер на вашите вежди, без да премахнете молива ”.

Метод:
Това средство е много комфортно. Просто срешете веждите във формата, която желаете. Специалистите поучават с четката да нарешите веждите първо нагоре и по-късно на открито, до момента в който постигнете естествената им форма.

Източник: missbloom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР