Научихме нещо скандално - през цялото време служебното правителство на

...
Научихме нещо скандално - през цялото време служебното правителство на
Коментари Харесай

Правителството на Радев въвежда еврото набързо и без шум

Научихме нещо скандално - от самото начало служебното държавно управление на Румен Радев напълно тихо е продължавало още една от политиките на изменничество на режима ГЕРБ и ВМРО-БНД - отхвърли от българския лев, отвод и от тази парченце народен суверенитет.

Правителството на Радев интензивно и тайно работи за въвеждане на еврото в България.

Преди дни зам.-министърът Ивайло Христов, се похвали в обществено изявление, че работили интензивно за завършване на Плана за въвеждане на еврото в България. Сега приключвала процедурата по координиране с други министерства и Българска народна банка и предстояло приемане на проекта от Министерския съвет.

Скандално е, че служебното държавно управление взима решения, които не са в пълномощията му, които ще обиден всеки български жител и компания. Това е тематика със стратегически последствия и в случай че бъде взето неверното решение, ще е на практика непоправимо. Всички ние години наред ще плащаме задълженията на свръхзадлъжнели страни в еврозоната като Гърция и Италия, както и задълженията от банкрутите на огромните техни банки, какъвто е образецът с Италия. Механизъм за излизане от еврозоната няма. Когато България влезе вътре, проблемите на Еврозоната стават наши проблеми, а нейният провал ще бъде и злополука за нашата стопанска система.

Служебното държавно управление се пробва да запише в проекта за приемане на еврото, че българите нямат право на глас, пробва се да забрани възможен референдум по тематиката.

Влизайки в еврозоната, страната ни ще загуби последната парченце народен суверенитет и ще зачеркне 140-годишната история на една от най-старите национални валути на континента. Служебното държавно управление бърза да подпише Плана без разискване, без формален разбор, който да демонстрира и изяснява какви биха били рисковете и негативите, в случай че въведем еврото.

Управляващото служебно държавно управление показва и друга скандална последователност. Независимо дали става дума за компрометирания към този момент режим на Борисов - ГЕРБ и Вътрешна македонска революционна организация - Разузнавателна служба на ФРГ, или в този момент компрометиращия се режим на държавното управление на Румен Радев - не позволяват и дума да се каже за референдум по въпроса. Само преди седмица от Хърватия пристигна вест, че там събират подписка за подобен референдум.

Споменатият към този момент зам.-министър Христов в същото обществено изявление преди дни непосредствено съобщи, че провеждането на референдум за еврото в България щяло да бъде нелегално. Този длъжностен министър, който даже не е определен от нас българите, ни лишава правото на глас.

На 2-ри ноември 2021 година в 12:00 ч. ние от " Възраждане " организираме митинг пред Министерството на финансите. Приканваме всеки разумен българин, който е угрижен за финансовото си оцеляване, да се присъе дини към митинга.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР