Националното сдружение „Българска домашна ракия“ подкрепя Валери Симеонов за водач

...
Националното сдружение „Българска домашна ракия“ подкрепя Валери Симеонов за водач
Коментари Харесай

От „Българска домашна ракия“ подкрепят Валери Симеонов за водач на евролиста

Националното съдружие „ Българска домашна ракия “ поддържа Валери Симеонов за лидер на листа за европейските избори. Това разгласи ръководителят му Андон Андонов.

На конференция в централата на НФСБ зад кандидатурата на Симеонов застанаха още три неправителствени организации - сдруженията „ Обединен селски регион “, „ Защита на притежателите на парцели “ и Национална асоциация „ Българско Черноморие “.

Един от участниците Здравко Младенов съобщи пред БНР: „ Виждаме в негово лице един здравомислещ и рационален човек и считаме, че ще отбрани и нашите ползи “.

Като съображение за поддръжката бяха посочени битката със „ зеления екстремизъм “ и шума в курортите, съдействието му за дребния и междинния бизнес, построяването на оградата по границата с Турция и „ стопиране на цената на тока ". Председателят на съдружие „ Българска домашна ракия “ Андон Андонов посочи, че за тях е без значение чия листа ще води Валери Симеонов.

„ Това е работа на политиците. Нито желаеме да вършим услуга на господин Симеонов за един корпоративен избор, нито желаеме да се месим в връзките в дребната коалиция. Те да се схванат какъв да е лидер на листата, само че нашето предпочитание е Валери Симеонов да бъде лидер на общата или на независима листа “, означи Андонов.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР