Националното съвещание (най-висшият партиен форум) на ГЕРБ протече като някаква

...
Националното съвещание (най-висшият партиен форум) на ГЕРБ протече като някаква
Коментари Харесай

Александър Маринов: Конгресът на ГЕРБ протече като оперативка в поделение на МВР

Националното заседание (най-висшият партиен форум) на ГЕРБ протече като " някаква оперативка на персоналния състав в отделение на Министерство на вътрешните работи или друга такава конструкция ", разяснява във вторник пред организация " Фокус " анализаторът Александър Маринов. Той обърна внимание на това, че с изключение на неналичието на изявления и отзиви (освен това на водача Бойко Борисов), конгресът на ГЕРБ се характеризира и с липса на решения, позиции и политически документи, които да са насочени към обществото.

" Явно, че ГЕРБ нямат какво да кажат на обществото, също така, което ясно сподели министър председателят Борисов: измежду нас са се навъдили доста гадове, ние в този момент би трябвало да ги чистим. Това е в общи линии... Това не може да се назова политика ", сподели Маринов.

Цветанов сега е " отровен "

Според него извършеният конгрес е индикативен за процесите в ГЕРБ, тъй като съвсем незабавно след него " започнаха избрани дейности против избрани лица, избрани групи, избрани среди в ГЕРБ ".

Конгресът сътвори Етична комисия, която се задейства неотложно по отношение на кметове от Югозападна България, а по-късно се появи информация и против кмета на Русе.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР