Национално отговорна кампания на ГЕРБ с ясни решения за излизане

...
Национално отговорна кампания на ГЕРБ с ясни решения за излизане
Коментари Харесай

България има само един шанс в изборите

Национално виновна акция на ГЕРБ с ясни решения за излизане от повсеместната рецесия и претендент за министър председател Бойко Борисов

Не бяха минали и 3 месеца от ръководството на президентската хунта, селектирана от Радев всред елитни мошеници и за движимостите наблюдаващи и експерти стана ясно, че България доста бързо ще заседне в блатото. Не инцидентно Националното заседание на ГЕРБ извършено на 13 март взе извънредно далновидно решение. С безусловно болшинство делегатите гласоподаваха партията им да провокира предварителни парламентарни избори най късно до началото на есента и след тях да възвърне демокрацията в страната. Тогава това решение бе подложено на остра рецензия от съперниците на ГЕРБ и най към този момент от ръководещата клика…

Че потопа обаче стана величествен най добре го илюстрира Радев, който преди месец под паника се разграничи от „ отроците “ си. Сега е пръв техен критик и води открита война с тях с цел да прикрие виновността си за националната злополука, до която докара България…

ГЕРБ извърши решението на своя конгрес.

Поиска аргументирано и смъкна превратаджийската тайфа на Радев от власт. На 2 октомври обаче би трябвало наложително да извърши и втората част от конгресното Решение. А то е да възвърне парламентарната народна власт и пресече уверено всевъзможни мераци за президентско вмешателство и присъединяване в ръководството. Едно от първите законодателни решения би трябвало да бъде унищожаване на институцията „ Служебно държавно управление “. Второто решение би трябвало да е импийчмънт за президента. Парламента би трябвало още да упорства пред съответните органи  да  търсят  съдебна отговорност за проведения и управляван от Радев антиконституционен прелом, след който докара България единствено за  година до просешка тояга; да се потърси правосъдна отговорност от Кирил Петков и Бойко Рашков за противозаконния арест на водача на опозицията Бойко Борисов; да се проверяват всички съмнителни покупко-продажби на марионетния кабинет; всички виновни  за основаните рецесии и безпорядък в страната да понесат своята отговорност; всички които цели 2 години разпространяваха обществено неистини и внушения против Бойко Борисов да получат съответното отмъщение.

След седмица започва пред изборната акция.

Според мен с цел да спечели  доверието на хората  ГЕРБ би трябвало още веднъж, както постоянно до момента на висок и свестен глас да назове повсеместните рецесии пред народът ни с същинските им имена. Още по значимо е на явен български език да се изясни по какъв начин ще бъде преодолян всеки един от многочислените проблеми, които ни завещаха президентските управнически туземци. Това съм сигурен, че ще стане тъй като няма друга партия с по – огромен професионален и управнически потенциал от ГЕРБ. Да сигурен съм, че ГЕРБ ще победи. Но сините са длъжни не просто да завоюват. Победата този път би трябвало да е с решителен резултат, който да им даде публичен карт бланш за сформиране на мощно и умело евроатлантическо държавно управление. Трябва да се пресекат всевъзможни опити за отклонение на страната ни от европейската и интеграция. Децата ни е извънредно значимо да знаят, че по положително място за пълностоен живот от Европа на никое място другаде по света не е основано. Вижте бежанците, всички бягат към западна Европа, не съм чул някой да е хукнал към Евразия…

Внушителна  победа ГЕРБ ще реализира в случай че освен  осъществяването на първата си задача направи още една, само че решителна стъпка. Още на старта на пред изборната акция на втори септември би трябвало да разгласи, че нейният претендент за министър председател е   лидерът и Бойко Борисов. По този въпрос не би трябвало да има никакви условности. Опитът на комунистическите реставратори да унищожат политическата кариера на строителя на демократична България претърпя цялостен неуспех. Пиянгурския арест осъществен от Кирил Петков и Бойко Рашков за политическото изчегъртване на реформатора Борисов се трансформира в гибелен рикушет в личните им чела. Тези  фарисеи оглавиха първата страница от книгата с най срамните родни политически биографии. Цялата тази разюздана сбирщина е „ почтена “ за овековечаване  в един политически пасквил със заглавие: „ Наричахме дядовците им червени отпадъци, тъй като не знаехме какъв брой пари костват техните внуци “.

Няма ги към този момент, завършиха със сатанинските клюки и внушения. Няма ги кюлчетата и пачките. Вероятно са в швейцарските сметки на днешните комисионери с газа. Няма я къщата в Барселона, появи се обаче една недекларирана на ул. „ Чаталджа “ №3 в София на стойност от към 4 милиона, а под покрива и съжителстват Лорерите и Кокорчо. Няма я и испанската държанка.

Както видяхме обаче тук, в България и излязъл шанса само че с различен министър председател до парапета. Няма го гръцкия остров.

Оказа се, че Бойко не е строил палат на него, а газовата връзка в Комотини. Лъжите съпътстващи метежа против законното държавно управление на Бойко Борисов рухнаха като пясъчни кули. Последното правосъдно решение за противозаконния арест споделя всичко.

Сега е време за заличаване на това срамно леке в политическата ни история. Това може и би трябвало да стане единствено по един метод, когато наказаният на политическа гибел Борисов смъкна позорния клуп от шията си и поведе своята почтена партия към изборна победа като неин претендент за министър председател.

Нека  си злословят за корупцията на ГЕРБ. Четири години бях неразделна част от парламентарната и група и съм се убедил какъв брой високо е вдигната летвата на политическия морал персонално от водача и. Там за най дребното подозрение за нарушаване на разпоредбите си заминаваш без да те чакат да доказваш невинността си. Толкова високо е вдигната тази литва, че лицемерите управлявали ни доскоро още дълго ще пълзят под нея.

Стига са проповядвали пенсионирането на Бойко Борисов, и по какъв начин след него би могло да има взаимоотношение на ГЕРБ с Политическа партия. ГЕРБ би трябвало да са луди с цел да се заловен на хорото с тази комерсиална и аморална паплач. Жертвата няма място до своите палачи. Тях би трябвало да ги натоварят на първия  самолет и да ги подарят на някой султан да си направи един изтънчен разбъркан харем, а Рашков да го назначат за евнух.

Господи, каква покруса – Бойко към този момент е на  63 години а още не е пенсиониран? Ало, неграмотници, същинския политик, индивида с опит и мъдрост занапред след тази възраст става огромен общественик. Мога да дам хиляди образци за думите си само че ще посоча единствено един. Великия немски политик Конрад Аденауер е роден на 5 януари 1876 година в Кьолн, кралство Прусия/няма неточност,  в същата година в България  с доста кръв е потушено  априлското въстание/.

Още като млад, след женитбата си започва политическата си кариера, само че за канцлер на Федерална република Германия е определен през 1949 год., когато е на 73 години. Избиран е за канцлер и е управлявал Федерална Република Германия цели 14 години до 1963г. когато е бил на 87 години. Умира през 1967г. на 91 години.

Под негово управление Западна Германия от срутена и деморализирана страна, се трансформира в заслужен член на демократичната общественост на страните. Така, че Бойко Борисов има извънредно огромен небосвод с цел да приключи със своята партия демократичните промени в България. Кой различен, в случай че не той. Човекът, който за 10 години построи толкоз, колкото комунистите не могат да създадат за 110. Човекът прочут и приет във всяка една от страните в европейското семейство и освен в тях. Ето, в България още веднъж бушува бежанска рецесия.

Защо при Бойко Борисов тя беше пресечена до нула?

Кой наш политик е бил почитан повече от турския президент, колкото Бойко. Едно кафе сред Борисов и Ердоган, две думи и никакъв бежанец през страната ни.

Ей, кокорчовци, не в Харвард, в Банкя на поляната с филията мехлем е университета за същински държавници. Завършили са го с цялостно отличие единствено двама българи – Стефан Стамболов и Бойко Борисов. Не инцидентно това  са държавниците управлявали най дълго България. Бойко цели 10 години, Стамболов 7, а на вас народа ви сподели аления картон още  на 7-мия месец…  Хайде, обирайте си опинците и да ви няма, тъй като след вашите пакости на страната и следва главно почистване!

Спас Гърневски
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР