Националният вратар на България Николай Михайлов е със съмнения за

...
Националният вратар на България Николай Михайлов е със съмнения за
Коментари Харесай

Ники Михайлов със съмнения за счупен крак

Националният вратар на България Николай Михайлов е със подозрения за строшен крайник, научи Sportal.bg. Стражът напусна прибързано терена в дуела сред Омония (Никозия) и Неа (Саламина) от 22-ия кръг на кипърското състезание. 29-годишният футболист още веднъж бе титуляр за " детелините ", само че в продължението на първата част при резултат 3:1, бе заменен заради непоносима болежка в десния крайник.
Наставникът Ивайло Петев незабавно смени Михайлов-младши, който първо беше прегледан от доктора на отбора Валентин Великов, след което откаран в най-хубавата болница в Никозия. От щаба на Омония са обезпокоени, че вратарят е счупил фибулата на десния си крайник.

Контузията на Ники Михайлов помрачи следващата победа на " детелините ", които разрушиха Неа Саламина с 5:1. Хеттрик означи Мат Дербишър (3,17,59), а Рафаел Лопес (45) и Кипиани (90) също се разписаха. Андерсон Кореа беше понижил в 22-ата минута. Омония остава на шесто място с 38 точки, като изостава на една от петия АЕЛ и на четири от четвъртия АЕК Ларнака.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР