Националният вратар Мартин Луков премина в Лудогорец. 28-годишният столичанин, който

...
Националният вратар Мартин Луков премина в Лудогорец. 28-годишният столичанин, който
Коментари Харесай

Мартин Луков премина в Лудогорец

Националният вратар Мартин Луков мина в Лудогорец. 28-годишният столичанин, който се трансформира в легенда на Лаута със извоюваните две Купи на България, Суперкупа и сребърни медали, напусна саудитския Ал Таи през вчерашния ден. В околните дни той ще подпише с отбора от Разград. Новината заяви една от фенстраниците на делиорманци.

В момента първенецът на България има потребност от нов вратар, тъй като остана само със Серджио Падт след продажбата на Кристиян Кахлина. Резерва сега е младият Дамян Христов, само че " орлите " желаят по-качествен пазач.

От Разград сигурно търсят човек на тази позиция, а главно се приказва за вратар от Балканите. Спрегна се и допустимо завръщане на Пламен Илиев, който желае да напусне Динамо (Букурещ). Заговори се и за Даниел Наумов от ФК ЦСКА 1948, който бе построен точно в Лудогорец. Към момента обаче и двамата си имат тимове.

Така вероятно идване на Мартин Луков в Разград не би било изненадващо, тъй като той изцяло дава отговор на профила, който в Лудогорец търсят за поста.
Свързани вести Чудната Коледа на вратаря Мартин Луков в страната на скорпионите и камилите (ВИДЕО) Мартин Луков: Биеш Ботев и след това месеци успокоение Мартин Луков за Локо, Купата и завръщане в Левски
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР