Националният тим на Еквадор ще бъде изхвърлен от Световното първенство

...
Националният тим на Еквадор ще бъде изхвърлен от Световното първенство
Коментари Харесай

Огромен шок за Еквадор и звездата на ЦСКА Кайседо?

Националният отбор на Еквадор ще бъде изхвърлен от Световното състезание в Катар през зимата, твърди " Мундо Депортиво ".

Причината е подадена тъжба от Чили преди няколко месеца, обвързвана със играча Байрон Кастийо. Сочи се, че той е фалшифицирал документите си и в действителност няма право да взе участие в квалификациите за Еквадор, където записва редица мачове.

Твърди се, че ФИФА към този момент е взела дефинитивно решение и националният тим на Еквадор няма да взе участие на Мондиала.

Жорди Кайседо е ас на ЦСКА на клубно равнище. Към футболиста на " армейците " има огромен интерес като не е изключено да се стигне до летен трансфер.

Очаква се публично решение на ФИФА на визирания голям проблем. Сочи се, че с изключение на Чили, има възможност Италия да отиде на Световното, в случай че се стигне до толко тежко наказване за селекцията на Еквадор.

Една от фантазиите на Кайседо е да осъществя гол на Мондиал, в този момент обаче упоритостите му могат да бъдат попарени от административно решение.
 Димитър Евтимов преподписа с ЦСКА
Димитър Евтимов преподписа с ЦСКА

Това оповестиха " алените " в формалната си страница
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР