Националният стадион ще изпълнява ролята на дом на ЦСКА по

...
Националният стадион ще изпълнява ролята на дом на ЦСКА по
Коментари Харесай

Стадион Васил Левски ще бъде временният футболен дом на ЦСКА

Националният стадион ще извършва ролята на дом на ЦСКА по време на реконструкцията на " Българска войска ", която би трябвало да стартира през лятото. " Червените " към този момент разкриха, че ще одобряват противниците си на " Васил Левски ", до момента в който тяхното ново оборудване се строи, а " Тема Спорт " научи, че и администрацията на клуба ще се обитава на най-големия стадион в София през този интервал.

Ръководството на 31-кратните първенци към този момент е постигнало съглашение с Национална Спортна База по този въпрос.

" Франс Футбол " гостува на " Българска войска " поради Пената

Престижното списание направи репортаж за легендата

На " Армията " не престават да работят интензивно по последните елементи на плана за реорганизация на стадиона. Целта е до края на месеца да бъде извършена специфична конференция, на която той да бъде показан пред обществеността.

По неговото правене в последната година работиха над 20 задгранични експерти с богат опит в строителството на спортни уреди. След това ЦСКА и страната посредством взаимното сдружение " Българска войска парцели " ще аплайват с този план за позволение за градеж.

В клуба се надяват, че първата копка на новият стадион ще бъде осъществена при започване на лятото и отборът ще стартира идващия сезон на " Васил Левски ". На идната конференция се чака от клуба да отговорят на всички въпроси, свързани с бъдещото оборудване. Феновете пък за първи път ще видят по какъв начин то ще наподобява в приключения си тип, откакто до момента алените представяха единствено обособени сегменти от идната реорганизация.
 Спомените са живи: Как Петър Жеков матира Левски от центъра на терена преди 50 години?
Спомените са живи: Как Петър Жеков матира Левски от центъра на терена преди 50 години?

Привърженици на ЦСКА описаха пред ТОПСПОРТ спомените си от паметния мач
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР