Националният селекционер Ясен Петров коментира предстоящия мач с Италия. Специалистът

...
Националният селекционер Ясен Петров коментира предстоящия мач с Италия. Специалистът
Коментари Харесай

Ясен Петров: Три дни само работих с тези хора, това е нов отбор

Националният селекционер Ясен Петров разяснява идния мач с Италия. Специалистът даде конференция преди второто ни домакинство от Световните квалификации, както и проучва първата среща против Швейцария.

Двубоят е в неделя от 21:45 часа.

" Ще преценим за Кирил Десподов, съхранихме Андрей Гълъбинов в първия дуел. Не беше доста прелестно, това което ни се случи за 12 минути, такова торнадо ни се зави, нямахме и контролна среща, няма да се оправдаваме, не беше прелестно, само че швейцарците желаеха да ни разгромят, хареса ми реакцията, не сме магьосници, имахме и 4-ма дебютанти. Трябва да стъпим на реакцията на играчите след почивката ", разяснява Петров.
 България загуби с 1:3 от Швейцария в подготовка за Мондиал 2022
Трагични 13 минути провалиха България против Швейцария в дебюта на Ясен Петров

Стартирахме със загуба присъединяване си в квалификациите за Мондиал 2022

" Бяхме дали задания, само че всичко което искахме ние не се получи през първата част. Атмосферата в тима е отлична, аз съм човек, който ще си носи отговорността. Искаме да стъпим на нещата от второто полувреме, може да се сбием, може да реагираме, да покажем, че имаме зъби. Това би трябвало да покажем във втория мач, имахме три дни за подготовка, Швейцария е машина, тим създаван в продължение на 7 години, допуснахме доста неточности в границите на 12 минути, хлапашки неточности, момчетата демонстрираха прекомерно предпочитание. Съжалявам за тази продукция, постоянно ще поддържам футболистите ", добави той.

" Три дни единствено работих с тези хора, аз и моят екип сме ги избрали, в този мач трябваше да има повече опит, и в този момент бих ги избрал. Ще си създадем изводите, това беше първи дуел. Сблъскваме се с действителността, това е нов тим, с нови хора, желаеме да вкараме млади момчета. "
 Ясен Петров е четвъртият следващ селекционер, който започва със загуба
Ясен Петров е четвъртият следващ селекционер, който започва със загуба

Начело на националите

" Трябва ни време, имаме потребност от поддръжка, споделих го. Дайте да си приказваме за Италия, рецензии към мен, би трябвало да има поддръжка към футболистите, това са нашите футболисти, може да сме сбъркали някъде, само че тук са най-добре играещите футболисти сега. За всеки мач имаме тактика, едната смяна е пред вас, ще има промени за мача ", приключи Ясен Петров.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР